Даааа еве сега моменталнп се нервиран и ми го нема досегашниот муабет и исто ми светка дрка не ми е отворена сто пати отворената порака
Истото и кај мене. Значи крш им е во последно време апликацијава, секој трет ден нешто не им функционира.
Јас имав ставено слика, нешто имав пишано, помина 24 часа и сега во архива отворам и ја нема. А претходната пред неа ја има. А и друго. Некогаш во архива стои дека ја има некоја слика ама бела е и со една стрелка кружна. Ама не се вклучува, присутна во архивот ама не можам да ја отворам како другите. И тоа ми е прашање зошто така.
И кај мене е често така со кружната стрелка. Само се средува по некое време. Нивен проблем е до апп...
Пробај симни инстаграм лајт или пак најави се преку гугл, мислам дека така ќе ти се прака мене ми успеа.
Леле исто е и кај другарка ми, досега се нервиравме да го оправиме, мислевме да не и е хакиран пошто често знаеја да и чепкаат по профилот. Дојдов да прашам за проблемот ама гледам и кај некои од вас е така. Ајде сигурно ќе го оправат. И кај мене до пред малку камерата на call не работеше, значи хаос е инстаграмов.