Не, името ми е баш често. Најлогично ми е објаснувањето на @Antolinaa , пошто и јузернејмот го содржи и го има и во био...
Moјата омилена апликација е Инстаграм дефинитивно. Секој ден нон стоп разгледувам, зависна станав од апликацијата.
Дечки, како се стават повеќе слики одеднаш? На пример 2, 3 и за сите важат истите лајкови . Знаете на што мислам сигурно .
Кога кликнуваш на тоа + за да додадеш слика и десно ти пишува select multiple и таму кликаш. Мислам добро објаснив
Значи вака кога притискаш да ставиш нова слика ти се отвара прозорче на кое се појавува фотографија, на десниот ќош долу имаш три кругчиња претисни на последно и бирај кои слики ги сакаш.
Не можам да сватам како може да ставаат фотошопирани слики.. А во живо од "фотошоп" само overlined lips
Ај да прашам се надевам некој ќе знае Зошто кога одам во following гледам само активности пример од 1,2,6,9, 30 минути и има дупка т.е после следните се од 2 саати понатаму. Периодот измеѓу го нема. Зошто?
Извинете но дали некој знае како да се најавам на инста но не преку фб. Јас веќе сум регистрирана преку фб ама кога ке се одјаваам од инста и незнам како да се најавам без фб Незнам ни кој пасворд ми е внесен, пошто преку фб првпат се најавив. Сега и да сакам да се приклучам од друг мобилен на инста, морам и на фб да се приклучам. Ве молам ако знае некој како да дознам кој ми е пасврдо да ми каже И заборавив да кажам , пробувам со пас од фб да се приклучам но ни така неможи
Да не знае случајно некој како да направам grid, без да излегуваат сите сецнати делови од сликата на home?