Денес пораките на инста ми се хаос, некогаш ми иде известување, некогаш не, ми иде само известување дека ми ја лајкнале пораката а не одговорот. До вчера не беше вака.
Зошто кај мене на Инста ги нема оние реакции на стори, не како порака,туку висат како кругче некој кога ќе ти стави срецнца или ѕвездички? А не ми дава апдејт некој за правење...
Дали знаете апликација за Андроид што кажува кој профили те блокирале на инста?? Јас са користев Qmiran долг период, немав проблеми само го укинаа бесплатното и почна да бараат пари за да користење
Треба преку веб пејџ од компјутер или преку гугл хром на мобилен. Во Settings, Edit profile и Temporarilly disable my account, ќе избереш причина и ќе го внесеш пасвордот.
Пак јас Имам 2 прашања : 1. Ми излегуваат луѓе на почетната страна кои не ги следам и над фотографијата пишува sponsored,како го прават тоа? Претпоставувам дека целта е повеќе следбеници 2.Друга работа која не ми е јасна е кога некој на првата фотографија која ја постирала има околу 300 лајкови мислам на првата фотографија откако инстаграмот им е започнат ... Дали тоа значи дека имале претходни фотографии кои ги избришала? Прашања кои почнаја да ме мачат Се извинувам ако прашањата се малку глупави,не сум некој корисник на инста па затоа незнам ништо ...
1. Тоа sponsored ти е фактички реклама, плаќаат за да се појавува профилот по сториња или постови. Најчесто го користат страни кои вршат продажба, ама има и приватни профили кои го користат за повеќе следачи. 2. Може да е тоа, ама и не мора да значи. Може чекале некое време да соберат следачи, па потоа објавиле слика и затоа има по толку лајкови.
Да сега и мене и месинџер престана да ми работи. @danichap и јас истото помислив и затоа дојдов тука да се осигурам дека не е тоа