Многу нормално да, компјутер воопшто и не користам освен за на факс. А претходно на сестрами и имаа напраено привремен lock на акаунтот оти некој спамал на log in со мејлот па за да си го отклучи и бараа код испратен на мејл па се среди, тоа не беше проблем. А јас подесував во settings нешто и одеднаш ми побараа код ама пуста среќа не го знаев пасвордот од мејлот па мораше да го чекам Гугл на помош 2 дена..
@quattro уште нешто, за да немаш вакви случаи во иднина овозможи си two factor authentication, ќе ја симниш апликацијата Duo Mobile и ќе ја поврзиш со профилот (и со фб исто можи). Таму секогаш во секое време има 6 цифрен код кој истекува за 30 секунди откако ќе го видиш и се менува со друг.
И да се надоврзам има и оноа броеви да си ги запишеш во случај да ти потонале сите бродови со нив прaвиш бекап
Како можеш да пратиш кои се последните фоловерси и последните заследени кај икс персона? Претходно се уклучував од лаптоп и излегуваја, сега гледам и тоа се укина, не излегуваат по ред.
Само што си го избришав мислењето, и тоа го укинале не е можно. Ти пишав дека од телефонот на google се најавував на инстаграм, не од апликацијата, и од таму ги даваше и последни лајкови и фоловерси. Само што ти напишав, уклучив, и тоа го укинале. Нема опција веќе.
Ако е деактивиран може, само логирај се внеси корисничко име и лозинка, а за тоа трајно ако си притиснала permanent delete account тогаш нема да го вратиш
Dali moze da se proveri ako nekoj od sledbenicite na instagram ne ti gi slwdi story i postovite t.s.dali ima dadeno zabrana da munse prikazuvaat od mene?