Кога се уклучувам на инста од мобилен воопшто не ми ги дава сторињата, како да не постојат. Од прееска ми е вака. А од компјутер немам таков проблем. Направив апдејт ама ништо...Има/л некој ваков проблем?
Luge odednas mi se pojavi na instagram poraka We limit how often you can do certain things… i ne mozam bukvalno nisto da pravam samo toa se pojvuva i storinja ne se pokazuvaat Dali znae nekoj za sto se raboti?
Ne mi gi dava samo moeto krugce i nisto drugo i sto i da stisnam mi se pojavuva taa poraka..i kaj tebe ?
Не ми дава таква порака ама ми ги нема сторињата, само моето кругче го има. Инсталирав инста и од друг мобилен ама пак е истото...
Isto e i kaj mene vise 1h Jas zarabotuvam, ako moze taka da se kaze zarabotka no ne e mnogu dovolno da zivees od toa … Sakam da si kupam followers Za da mozam poveke no neznam kako toa
Денес за прв пат си направив инстаграм, планирам да го користам како личен блог нема да постирам слики од мене, па ќе видиме Поздрави
Ми го хакнаа инстаграмот и пријавив до нив. Ми стигна меил каде треба да пратам слика со мои информации. Посче колку време би ми го вратиле? И дали воопшто ќе ми го вратат?
На другарка и го вратија за еден ден. Ова е чисто за верификација на идентитет, ама мораш да го напраиш.
Како можам да ставам слика цела на инстаграм без да ја кратам или од color боја од страна,туку така цела да ја ставам сликана од story од инстаграм