Инстаграм ми е омилена апликација и највеќе време поминувам на него. Заследувам луѓе кои знаат да направат убави фотографии, а отследувам луѓе кои објавуваат мудрости, цитати...
Не може, тоа само во екстремни ситуации ако дојде до полиција.е тогаш може вака, once you delete it, со здравје.
Како апликација го сакам инстаграмот ама ептен ретко ставам стори или слики. Неможам да сфатам особи што ставаат на секои 5 секунди пример еве една на секои можни 10 мин си го става детево јаде, па го шета во паркот, па го заспива, па му прави супа, па му купила јагоди, или била до продавница слика рафтовите, пред некој ден депилаторот,тестот за бременост...... Има уште многу вакви примери и мислам дека се претерува со експонирање на приватниот живот на инстаграм. Мислам немам ништо против само немора буквално све да се става, да можат уште влошките да си ги сликаат да знаеме кога добиле. Приватниот живот и приватноста полека губат вредност
Ima nekoja aplikacija kaj porakite na instagram mozes da vidis koj e online kaj porakite ko na fb sto ima taka toa go zaprimetiv izgleda nekoja nova aplikacija li e?
Ако имаат вклучено Privacy> Activity Status> Show Activity Status може да се гледа дали некој е вклучен. Инаку кај секого на Инстаграм постои таква опција, сега зависи дали личноста ја вклучила опцијата да се гледа дека е активна.
Ако некој од твоите следачи ја има активирано таа опција и ти се имаш пишано со нив, тогаш кај тебе ќе ти се покажува дали е активен и кога бил последно активен. Штом ти немаш активирано, твоите следачи не гледаат кога си ти активна.
Здраво на сите! Ве молам доколку некој знае како да активира платена реклама на одреден свој профил заради спонзорирање на својот бизнис да ми објасни доколку е во можност
Дали ако сте пишувале последно со некого прошлиот ден и таа личност ја видела уште тогаш вашата порака, меѓутоа и денес стои дека ја видела пред еден саат а не пред 17часа на пример, значи дека повторно и повторно го отварала четот? Ептен глупаво прашање, ама мислам ме сфативте.
Има опција да означиш прочитана порака како непрочитана. Најверојатно влегол втор пат во чет и затоа покажува друго време.
Дали може да се направи некако, некој да ве следи на инстаграм, ама да не може ништо да гледа? Ни слики од порано што се веќе споделени? Да се ограничи пристап? Се надевам ме разбирате што е прашањето