Океј е сега, работи Сега ми се прати пораката, меѓутоа на другата страна и нема стигнато. Веројатно е тоа.
Некои сториња што ми се во архива, не сите, ми ги покажува вака. Во јануари имав ваков проблем и се среди, сега пак. Стварно не знам шо е со инста.. Пријавив и проблем на апп, џабе веќе 2 дена вака ми се. Има некој сличен проблем?
И кај мене неколку дена беше вака. Сношти направив нов апдејт на инста, па еве сега после ажурирањето се среди.
И јас како да забележав. Некогаш како да ми се причинува да дава помалку профили коишто го виделе сторито од бројката што ка пишува, како да не ги дава сите што го виделе сторито.
Дали има некакво значење редоследот на гледачите на стори?Тие што скоро секогаш се во првите 10, 15 дали значи тие го гледаат профилот на лицето што го објавило сторито или обратно?? Скоро креирав нов профил, воопшто не ми е ова јасно.
Мене најчесто ми ги дава први тие со кои најмногу имам контакт, дечко ми, друштвото... Нема врска со тоа кој ти го гледа профилот, можеби ти што им ги гледаш профилите често појше да има врска него тоа. Инста не дава такви информации од тип кој најчесто ти гледа профил.
Сакам да прашам дали и како може да се гледаат сторис и објави на приватен профил кој не го следам? Ве молам итно е
Дечки неможам да се логирам од нигде никаде испадна проблемов, а до сабајле се беше во ред. Ми побара verification code, да ми стигне на телефон, ми стигна кодот и ја добив оваа порака. Кога сакам да се логирам празен профил се логира, нема ниту слики, ниту име ништо. А и тие што ме имаат проверуваат дали постои профилот и го нема. Дали имал некој слично искуство?