Perfect. Цел ден седам пред компјутер и се токмам да учам, ама пусто мое г*зе погрешно столче загреало. И еве кога решив да станам да ја пофатам книгана, оп, ете ти гости. :geek: Ајт Фортун! Ајт директ пак на компјутер, во тн. „без иднина“ положај! Не сум ти јас родена за тија книги. Цел универзум направил заговор, само за да не седнам и да научам, барем една тема, една. Ама и јас сум си таков малер, шо. Сега ќе бидам бејбиситерка, и ќе си се тегнам ко некоја змијулка, а оној материјалон сам ќе си се научи. МхммП!
незнам умрев од досада ова повеке не се трпи аман нека се направи ова времето па да можам раат да си прошетам оти стварно вака не се можи фала
Без тебе немам иднина, со тебе па ич немам иднина, да ти е... животот да ти е..., фала Ти Господе за изборот, премногу ги мразам овие животни игри
Ми доага да пцувам,да мавам се што се испрекува пред моиве очи.Ми доага да те видам и да те закопам 3 метра под земја.Ти бе,дали воопшто си свесен во каков свет живееш?алоооооооооо разбуди се...не се врти светот околу тебе,нема да те барам и да те молам туку ке биде обратно.Дали ти е јасно или да ти нацртам?
ДНАЉБГЉЈКЛБГЈЉТКБГЈКБЈКБДФКЉГФПЉЊОЈГХПЉЊЈЛЊГНЛЉН ПРОКЛЕТИ ДА СЕ НОВИВЕ ТАКСИМЕТРИ, СИТЕ ИСКАЧАЊА МИ ГИ ПОРЕМЕТИЈА !
Ма преку глава сте ми, не знам до годините ли е, до периодот ли .. ма правете што сакате, само остајте ме на раат, барем денеска ! Спојлер ејјј ми доаѓа да излезам на балкон и да извикам ДОООООООООООООООООССССТАААААААААААААААААА МИИИИИИИИИИИИИИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Удри пред да удрам јас! Мавај, мавај! ајде в глава, в глава.. уште еднаш, пак... мавај! мхмх удри ушле едно зуБко низаеден! И да знаеш, се бориш ко женче !
Да горите во пеколот сите што труете невни кучиња, кретени ниедни!!! Како можеше бебе од 5 месеци, најубаво лабрадорче да го отруете
море кретену низаеден знам што ти е целта(се знае) како и на секое машко престани да ме мамиш, оти јас не сум ко другите нема да потклекнам харикири ке извршам, ама нема да бидам со тебе ПУУУУУУККККНННННИИИИИ бандеро една (еден будала на светов ке има помалку)
Фала Богу глупава не сум, знам да читам, ми дал Господ ум. А што правиш ти? Мислиш дека си паметна?! Аку, тоа е добро. Мислиш! Не знајш дек си глупа! Што сакаше да постигниш? Што сакаше да докажиш? Дека си паметна? Не успеа срцка! Сликата е одамна видена. Испадна многу малоумна во очите на другите. Губи се. Губи се. Нејќам ни името да ти го слушнам.
Dear me Престани да мислиш на тоа што поминало, престани да се замараш со другите луѓе, престани да мислиш на иднината, опушти се и почни конечно да уживаш и да бидеш како порано!
Note to self> абе женска главо, кај ти е мозокот?У првоно друштво се биле оговарачки, демек госип грл изиграваме тука...Овие другиве крај не им се фаќа-едната сака сладолед, другата му се смее на пијаниот од обезбедување, третана таму договара искачања со бившиот ми дечко...ајдее, кај си се закатанчила за овие?под итно да си фатила нов дечко и заборај што значеше зборот другарки
Доколку некое утро, баш вакви те затекнат пред врата... да знаеш! ГОТОВО Е СО ТЕБЕ !!! Има секое копче за смеење да ти го притиснам, ма има прстот да ми заглави во она на слабината, зрннннн, ко’ лифт кога чекам па го штракам од нервоза дур не ми се прекрши прстот. Ма, има душата низ смејалото да ти ја извадам Еј, знаеш нели?!?
Полудев ли? Полудев лииииииииииииииии? Соземи се женска главо... Не си уништувај се сама.... Соземи сееееееееееееееее
Е да бе?! Стално се извлекуваш со изговорот НЕ ЗНАМ КОГА ЌЕ СЕ ВРАТАМ! Епа не може. По секако јас не го јадам, ти ќе го бараш.
Значи неможам да верувам која будала е.... аууууу идиотка една... не ми е јасно кога има дечко (фин, паметен, добар) што к*р бара од него што нон-стоп му звони му пишува а овој кретренов (мојот) како задоен трча по нејзе... леллеле ќе ја задавам коза една глупа.... па згора на се и ми звони да сме оделе на кафе јас и она као пријателки демек....
Mхммп, ќе преќутуваш? Ќе одиш со други, а мене ќе ми се ваѓаш дека не си можел да дојдеш со мене? Ако бе душке, изрази ти желба и така ќе си играме. Ама ќе се изгориш ти, глеј си работата. Морон.