Маченцето бањато двапати со Бекутан шампонче ти ќе ми го прскаш со парфеми, кога ќе ми го вратишш да ми смрди на евтини наливни курци? Нечемо тако мала. Ќе видиме дали ќе го допреш уште еднаш...не е тоа играчка, тоа е живо битие!!
Море како ми иде да те фатам за гениталии и да те влечам по земја! Одговори ми бре! Човечност! И знам дека може го читаш ова зошто ми проби све живо диво.
Бре будала работа, сега ли се кажува дека утре треба извод да носам ?? Кај ќе трчаме утре сите по изводи, стопати се пријавуваме за матура аман веќе! Може и ова ми е шансата да избегам, да не се пријавам. Грррррр неорганизација, УА до школото мое за секој настан годинава, се на трчање се на брзање.... И ова јаготка на шлагот. Проблем број два денеска. Си ја ошутев десната веѓа, додека ја растев левата а десната таман, сега и двете шути и бодат. Веќе не се чупкам сама, ќе ги растам и правец кај цаци да ме управи. Гррррррр, ај уил кил самбади.
Распусттт, распусттт, распустттт! Преку глава ми е од станување со петлите и кокошките, како во пекара да работам. Преку глава ми е од сите глупави работи што си ги кажувам наутро само за да се одлепам од кревет. Пред некој ден на прсти со полу отворени очи броев уште колку дена имаме до крај. ...три, четири, пет..Ајде уште малку се Вајлд, стани, па после ова време ќе си легнуваш, ехеее, живот. Цел филм си свртев. Секој ден испрашуваат, заклучуваат. Сакам одмооор!
Лелелееее овие избориии, со душа чекам да помине 5 ти. На другар ми 100 пати му кажав не сакам да зборам на тема избори, а он ќе заокружиш за мојата партија па што сака нека биде. Алоооо тоа е мое право, ако сакам и јас ќе си се допишам на списокот и самата ќе се заокружам. И не сакам веќе да ми збориш за кој да гласаааааааам... И точка.....
Преку к** од све! Од другарки кои мислат на себе и никад не ме урачунуваат кога се со дечковци, од оние што наводно се другарки и те зае*буваат после 15 години дружба, од такви како тебе што незнаат што праат ни што сакаат и се понашаат као да сум на закачалка а највише преку таквото од самата себе што сум слабак, лигла емотивна и нонстоп ја некого правдам и си го објаснувам абе добро може не мислел он вака може она и не е крива така и се погоди..Јес афкорс. Глупачо глупа секој ден си депримирана или нервозна..и тоа све заради некој друг!!!!!!!!!!!
Комарци глупави! Ме сокинаа, ме содрпаа.... а да видиш едни ситни, паметни, лоши, секакви. Ќе треба да се облечам како астронаут.
Гомце ретардирано, срам ми е што завршивме во ист факултет а ти само заради пари ќе ми го дрвиш тука дека ќе имаш и Магистратура. И двајцата знаеме дека можам да те продадам, нема да знаеш кој ти е сопственикот, амебо глупа, како си проживеал толку години без да загинеш некаде од што си толку мутав!! Ако поминеш на ова последново, каква плунка ти спремам за во таа ружната фаца, мамицата твоја неистуширана. Па бивало ли на таква ретардираност толку да се префрлало бе, само маани да се наоѓа а не во иста лига, јас и ти не играме во ист универзум, јасно ли ти е тоа еејјј??!?!?!? Не си свесен за ова, ама после резултатите, таква клоца ќе изедеш од фејсбук, главата ќе ти се сврти, само ти напрај го трансферот прво...А секако ќе треба да го правиш...Пријателството завршува за една недела
Па добро бе мајката стара! Кај ги откопа кадеееееее?!!!!!!!!!!!!!!!!!! Во гробот на Чосер да не копаше? А и ти па! Еднаш во животот ќе знаеш да ме поддржиш, а?! Ќе знаеш?! И Нобелова да добијам за тебе нема да чини...
Уфффффффффффффффффффффф,ич не збори,не можам да ги поднесам толку болно ме чеша после мислиш слон ме каснал, а не комарец и ќе мине после некое време и пак си се активираат,некогаш ќе им текне после две недели истите да ми се активираат...значи како магнет сум,еден да има,ќе ме најде од сите баш мене...МРАЗАМ КОМАРЦИ
Лелелеееееееееее не можам веќе, неееееее можам!!!!! Дечишта досадни, гласни, бучни.... Дворов мој им е главен штаб и врховно собиралиште, се збира секаква багра на чело со сестра ми. Се дерат, пискаат и сега ушите ми чурат - марамите што си ги перев ми ги користела како ,,ѕидови,, за куќа. Па ќе почнат да пеат, да се дерат и одржуваат натпревар кој најдолго ќе издржел да се дере. Морее, ќе им одржам јас нив еден натпревар... бре бре бре Баш сакам да имам од ,,модерната,, генерација на комшии, да викаат дека децата нивни немаат детство и дека цел ден играат на компјутер. Јок бре, јок, овие се 20 години наназад. Ама па не се децата криви, родителот е крив што не си го прибира цел ден дома. Врхунац - заборавив тампони за уши да си купам. Агрррррр, дечишта никакви досадни.... Сега ќе одам да им спукам.
Аман веке со овие митинзи!!! на секоја страна како натпревар да имаат кој погласен огномет има неможе човек на раат да преспие од кревет го рипнува
Дека сум мирна само чекам да ми стапнеш на живец! Играш девојко многу прљаво ама мислам дека знаеш добро џабе е глума.. А она што ти го кажав пред година дена, не сум го заборавила, ќе те натерам да си ги повратиш сите зборови што си ги кажала, зошто жал ми е за таквите како тебе! Тоа беше причината да те блокирам на фб, зошто не ми се губи време на бедни души. Се надевам дека си се сменила бар малку.
знач така ааа прлаво ке играме ок подготвена сум и така си знам дека нема аир од другариците може треба во наводници да ве ставам бидејки веке и не ми сте тука сте само кога ви требам за прошетка низ град или пополнување на слободното време ок баравте - гледајте а ти госпожа нели за кафе ке се јавеше ама гледам чекаш на мене којзнае дали и некој ден ке дочекаш да се случи тоа а сега гитла да не ве гледам повеке факајте прашина
Зарем е можно до толку да не ме познаваш?? Зарем е можно секогаш да си ти таа која ме расплакува?? Зарем навистина го мислиш сето тоа кое ми го велиш?? И НЕ, не сакам да правам повеќе муабет! Ааа доста ми е и мене. ДОСТА! Преку се ми е веќе од оваа грижа на совест. Јас незнам да сме се сложиле за нешто ние две. Може и до мене е, незнам...Знам само дека веќе се уморив..да се правдам, да објаснувам и да се расправам..сакам само да сум мирна...без да мислам дали навистина не е себично од мене што барам љубов и среќа... Сакам да сум сама, ама очигледно и тоа е премногу за тебе!
Сега најде да врне, глупаво време! Глупаво! Баксуз сум во животот. Цела спремна си седам и наеднаш ете го заврна. Дај нека преврне за некој 30 мин. Проклетство.
што да се испукам море него ќе го испукам недораснат еден ејјјјјјјјј како само знае да ми уништи се пу пу махер е чудо невидено и ич не ми е гајле што го исклучил телефонот затоа отом потом ќе си го добие што мисли он мене ефтини финти ќе ми продава @@@@@ па да бе да ! си можам и еве за некој пола саат ќе одам и ? ај да видиме кој е попаметен магаре едно скапано уфффффффффффф колку само те мразам е не си свесен .................