Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Да али најтрагично е што сите ми се блиски роднини..си копаат очи еден на друг,а ја цела нервоза ја берам :@ :(

Ти добро што си се тргнала :)

2. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Еднаш реков и прекршив збор, ама веќе не прекршувам... Абе веќе не се качувам во тој автобус па што sака нека биде. Кондуктерката е најодвратното суштество што постои, таа ќе става ред во цел автобус, денешниот возач е најголемиот психопат, штом сум жива доста е. Два пати се греши, ама трет пат тешко. Од друга страна, макар да многу нешта не испаднаа како што требаше, сепак поминав еден прекрасен викенд со сонцето мое, ама заради некоја си таму кокошка што ми шеташе по нерви остана само на викенд. Едноставно ништо не одеше како што треба. Ми идеше сите да ги истепам по ред.
    :@ :@ :@

3. sanooo

sanooo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6
    што сака сега од мене?А пак овој фејзбук постои за да се карам со него ли?по нерви ми оди :@ што сака сега па ми писа немал женска :envy: па гајле ми е......и онака ме уништи пред пола година ;( ;( ;(

4. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Ич да не ти е гајле роднини не роднини тури им сол :)

5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    ООООООООоооо жено, колку ме замараш. Да се покае човек што рекол дека ќе иде со вас некаде, ма не одам никаде.... :devil: Е тоа ќе биде одмор за мене, јас сама без вас 10 дена. Ова глупостиве, е тоа не е одмор за мене. Морам да признаам дека некогаш на моменти одвај чекам да се отселам и да си идам еднаш, двапати месечно - повеќе ќе се сакаме кога не се гледаме. :@ :@

Ц ц ц ц, значи летово за ништо не го бива. :fubar: Еден глупав одмор не може да се истера, градов дупка празен, луѓе нема, живот нема и се гушам овде. Морам совреме да си ја фатам работата за наредното лето, па аривидерчи Македонијо. :devil:

6. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    Аман од манијацииииииииии! Ама стварно не знаев дека толку многу има по Скопјево! Денес по којзнае кој пат истиот деген со весници во рацете(демек обични весници носи а внатре еротски содржини да не објаснувам сфаќате) и иде типот и седнува на клупа спроти мене!!!! и си ја врши работата :puke: ама веќе згрозено ми е од вакви идиоти кој на сред бел ден прават вакви ствари..и си отидов лепо фино у полиција,па мали деца играат у парк а тој....грозно ми е,и ми ги уништи денот искрено! :worried:

7. noAngel

noAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    13
    не сакам да те видам! не ми се појавувај пред очи! како може само да зборуваш а да не помислиш дека со тоа може да повредиш нечии чувства? зашто пак јас тебе секогаш треба да се трудам да те разберам, да бидам секогаш тука за тебе кога ти требам, да ти бидам рамо за плачење ... ? и последната ронка надеж што ја имав дека можеби и не си толку злобна си замина. повеќе немам доверба во тебе, не сакам ми се извинуваш и ред други глупости ... бидејќи смачено ми е од се! уште од најмали се знаеме делиме се знаеме се една за друга а ти ме навредуваш и понижуваш во секоја прилика што ја имаш? и после се да ти простам по којзнае кој пат и повторно да ти бидам другарка? не БЛАГОДАРАМ! доволно беше се и мислам дека тука се повлекувам конечно! најди си друга жртва некоја што ќе ти оди по ќеф и што ќе можеш да ја манипулираш и секако твојата уметност да ја лажеш! збогум засекогаш ...

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    да ти се мочам во фамилијата моја која за ништо не ме разбира ни сваќа да ти се помочам бесна сум ранета сум ...

9. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    :@ :@ :@ Ќе експлодирам, готово!!!!!! Значи како ме нервира не знае!!!! Секој ден во исто време се развикува под прозорот на другарка и: Александраааа, Александрааа, Александрааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    В гла мава!!!!!!!!! Постои телефон, јави се, викни ја, играјте. Гајле ми е што ќе правите. ама секој ден да ми го ремети мирот во домов и улицава е претеризам!!!!!! И татко и на фамозната Александра еднаш и се развика, не и дојде паметот. Нека повика уште малку, да ми зоврие мене водата, па да ја попарам убаво. Ќе заборави таа како се вика, а не да се дере Алексрандра, Александра!!!
    Лигушка дебела!!

10. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.560
    ааа ќе дојдеш ти во куќава моја више, жими оваа доле што ќе дојдеш :devil: глупаку ни еден :devil: не за џабе не те фермаат ќерка ти и жена ти, па немаш друга работа тука ќе дремеш по цел ден, волу еден :envy: убаво ти кажа мајка ми ,следен пат тука и полиција на врата :!: нетокму ни еден :fubar: :fubar: :swear: :swear:

11. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    Денес сум толку нервознаааа леле ми иде да се убијам шо ми се десии аиии... Пред 2 недели купив телефон Т-мобиле Ваири Тач.. јес да не е неш нај нај али ај да го имам... Не го користев мн пошо можеше само со т-мобајл картицка... и ми стоесе у една кутија.. Вчера го земав у њц и си играв по навика.. И коа пуштав вода не ми падна телефонот.. И ОЈДЕЕЕЕЕЕ..... Два дена ми беше користен... Шо мајка барав да го вадам лелелел ке се убијаааааааааааааааа,,,,,,,,,НИкаде го нема тоа по канализациони цефки барав .. Кај не пикав раката и нишооооооооо :(

12. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Пи*ка ти ма*ер. Би ти пљукнала в лице. :swear: :fubar: :fubar:

13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не можам бе више,ќе пукнаммммммммммммммммммммммммм :@ ;(
    Можам да дремам цел ден да те чекам,ти не си способен еден ебан збор да ми пратиш
    Кај и со инфекции,и со здравје се нервирам,па уште и некој да си го игра курот со мене,е не може бе више.

НЕ ЗАСЛУЖУВАМММММММММММММММММ ;(

Иди еби си ги и Партизан,и Борец, и другарите арни, ама кога ќе ти треба помош,или утеха или макар ебана прегратка мене ќе ме немашшшшшшшшшшшш .

14. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Аааа, гаднооооо, како ќе се издржи денес на работа... НЕМА ВОДА НА РАБОТА, што значи дека И WC-ТО НЕ РАБОТИ!!!! Уууухххх, што ли ќе се прави цел??? :x :puke: :@

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Hема да се испукам туку ќе пукнаммммммммммммммммм :@ :@ :@ :envy: :envy: :devil: а и некој фруг покрај мене ;) ;) ;) уффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    спиздев

16. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ова ке биде еден пост посветен на една личност, и овој пост ке го оправдува мојот потпис.

Се знаевме многу долго, кога имаше проблеми јас брв првата која ја бараше и која те тешеше кога дечко ти на глава ти се качуваше. Кога требаше пари да ти позајмам за на кафе или за кифла, мене ме бараше. Јас бев таа која те поддржаваше за секоја диета која ја започна но не ја заврши, за да ги симнеш оние 50 килограми вишок. Ако не бев јас ти неможеше друштво на факултет да си најдеш. И сега после толку време гледам дека јас сум била крива и многу глупа што бев секогаш тука за тебе. Дојдов на ниво од тебе да си чујам секакви муабети. Од тебе што не замислував дека ке се случи. Ти дадов прст ми зеде рака. Ме искористи додека да те издигнам во друштвото и да те вклопам, за да си најдеш други другарки и јас да бидам најдолна и најмалку да вредам. Е сега доага испукувањето.

Ти си една дебела глупача која мисли дека е многу јако да пуши цигариња и иако не ти се допагаат ги пушиш бидејки другите го прават тоа. Ти си толку наивна што дечко ти е од друг град и мислиш дека ти е верен, тој си шета со другари а ти 4 години не си излегла од дома. Од дома цело злато го испродаде за да си купиш 3 пара штикли што не знам каде ке ги носиш бидејки како што реков не излегуваш. И кога дојде ред да одиме на кафе ти немаше 30 денари за кисела вода. Многу си љубоморна затоа што не ми е воопшто тешко и немам потреба да пушам цигари за да се вклопам во некое друштво, за разлика од тебе. Сите ти се криви и сите ги мразиш бидејки твоите родители седат дома невработени бидејки им пропадна семејнот бизнис, поради тоа и го продадовте станот за да живеете во село, а моите имаа средства да ми озовможат скромен одмор оваа година. Љубоморна си бидејки јас го положив испитот кој ти неможеше и уште зборуваш наоколу дека сум фатила врски на факултетот за да го положам. Со тоа индиректно мене ме правиш глупава демек не сум способна да научам??? Е извини срцка ама ако на дечко ти татко му не беше другар со професорот на нашиот факултет немаше да положиш ниеден испит, впрочем сама си рече дека не ти е гајле бидејки има кој да те помине. Јас си го положив испитот и си заслужив одмор. А ти, кога си толку злобна, љубоморна, и глупа седи дома не 4, 8 години, за да ти дојде паметот и да видиш кој е кој. А тоа знаеш кога ке го сватиш? Кога на твојата свадба нема да има ниедна другарка. Епа имај си убав живот BITCH! Сега јас сум на ред да мавам. А ке мавам многу ниско и ке удрам кај што најмногу боли, само да дојде оној ден кога ке ми се спојат жичките. Wait for it!!! :@

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    лута сум, и тоа многу :@ :!:
    на самата себе си :headbang:
    не ми е јасно како мозев да му казам на пријателчево дека му давам ПОСЛЕДНА шанса??? како, де како |(
    знаев дека тој проклетник НИКОГАШ не ме сакал, поголем кретен и кукавица во зивот немам сретнато, таквите ко него НИКОГАШ нема да се сменат, па светов да се преврти, амааа, јас одамна престанав да го сакам, а тоа што му пишував њубовни пораки и му пракав интересни сликички беше глумење на лудило-чисто да видам негова реакција(и дали како што велеше дека уште ме сака) ни реакција, ни св. реакција :sweat: глупак леле мајко,ни со арно ни со лошо со овој хомосапиенс кретеникус :lol: :rofl:
    мислам дека ке ми прекипе од таквите ко него, и или јас ке побегнам од нашава ни мала земјичка, или кај ке го сретнам со камења ке го гагам, па да плати за сееее :devil:

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Мааании ми се човече !!!

:@ :@ :@

Кажав и пак ќе кажам нема никакви шанси со тебе...и директно не ти е доволно за да сфатиш :^) :?: :@ :@ :@

Ме нема,не постојам :x

19. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Зошто не кажиш човече што ти е ќе ме полудишшшшшшш

20. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    У пичку матер веќе дома.......досадно е ............................
    УФфффффффффффф и не може се по нивни ќеф.од сега ќе биде по мое па шо сака нека биде
    Ако сакаат да ми бидат другарки има да ги почитуваат моите желби!!!!
    Сакам да го видам и да седиме до доцна како порано.......
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :devil: :devil: