На живци ми оди ова факултетов, и овие предмети кои од куртоазија не ги положив. Се тешев дека има време, и кога вака ќе се насоберат сфаќаш дека нема време, туку лекот е редовно учење... Се нервирам и што цело лето тој факултет ми беше преокупација, и се лажев самата себе дека од утре ќе учам, и научив нешто од нешто, боље ишта-него ништа, но џабе ми е тоа што го научив. И сега наместо да ковам план како да си го доуживам распустов јас ковам планови како да ги исчистам сите предмети и со Господ напред на Пролет да му речам бај-бај. Но никој не е крив, сама сум си крива, ем што се за*бавав, ем што неучев, ем што неодев на факултет...Ама ако тоа ми е памет за сега, за оваа последна година во која од нередовен студент ќе морам да се претворам во бубалица, прво зашто морам редовно се да полагам, второ за свој инат зашто знам дека можам да научам кога сакам. А и она пост-дипломскине студии симпатично ми делуваат, ама од каде па пари за нив, оф леле мори мајко што не ме роди со ксмет и фрли на буниште?
Па уште ќе прочиташ како Сергеј бил несериозен и не почитувал хиерархија, па затоа нема да глуми.А дотичната манекенка не знаеше две реченици да сврзе, кутрата.Од толку добри актери, неа ја најдоа или за пуста пара и популарност на филмот дека е позната
Вака ќе останиме пријатели бре кретену еден? Смеј се ќе те... Ја намурти фацата ко ме виде. Коњ. Е*и си матер. Само .. хаха немат така да поминиш. Спојлер .!.
И вие сте ми биле оператори а .. од каде толкава сметка кога телефон немам убаво кренато а и вчера ја проверив , неможе така да се покачи наеднаш ..или ви се снеарни од времево и жешките температури а ?!
Симнувам капа, шешир за ова!!! Вчера на вести нели официјално објавија, мислам милион пати си се прекрстив. Типката не знае да зборува, дикција 0, ништо ништо. За манекенка не викам не ја бива, ама што мајка бара актерка да станува??? Наместо да се бараат нови актери, нови лица, кои може да донесат нешто повеќе, ние сме си запнале едно исто па едно исто. Не е ни чудо што се распаѓаме, со вакви постапки.
Неможам да верувам!Најдобриот другар на дечко ми,го лажел,го лажел...ама на лагата и се кратки нозете,само незнам уште колку време ќе се преправаме дека сме откриле се,и да му плеснам во фаца...ѓубре покварено,ништо незнаеш да цениш..па и филмови ни прави,ние сме будали а? За свадба го прашуваш господинот што сака,му се роди дете-пак што сака,милион пари дадов за тебе,и тоа од ќеф, а ти вака да враќаш? На другите двајца им заврши работа,а на нас не?Те колнам да знаеш и сите твои,а моите клетви-се остваруваат,Господ гледа,никогаш да не видите среќа никој од вас
Е жими се ќе им отидам еден ден и заедно со звучниците ќе ги дигнам во воздух. Преку глава ми се песнивееееееееее Како не им здосадија по 300 пати на ден да ги пуштаат ?!?!?! Нормални ли се ?!?!?! Edit: Да не ме чита некој од таму случајно ?
E ќе си пукнам не можам повеќе кај се учи во летоооооооооооооооооооооо Така ми треба ко сум утка http://www.youtube.com/watch?v=mrX3BGz6ZgU
Само пари.пари.праи.пари еее преку глава ми ее УПМ да фати сее аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
НЕМОЖАМ ПОЌЕ ДА ТЕ ГЛЕДАМ КУРВО ЕДНА !!!!!!!!!!! Се ми зеде ! Нека ти служи на чест ! Поќе очи да не ми те опулат гнасо една....