Сакам црвени салонки сега, одма, веднаш!!! Кој ѓавол ме тераше недела дена пред Нова Година да се улетувам по класични чизми. Глупава. Глупава.
Мислев дека знам што ќе носам за Нова Година, ама ете сега некако не ми се свиѓа комбинацијата. А денес бев во шоп-шопинг со другарка, место да си гледав и за мене за да си земам нешто, јас си уживкав и сега 5 до 12 какви проблеми ми излагаат, просто не ми се верува, кутрата јас Да имаа сите вакви проблеми ко моите сите среќни ќе беа
Ма никој не те ебе од кај си,, само гледаат на тебе да не ти биде убаво............ ова е последна нова година со нив упм нека иде се!
НГ ќе ја дочекам мрсна. Мрсна и небањата. Поздрави и честитки од болјерот што решил да се одмори малку. Биваше ли бре да цркнеш сега? Јао мори мајко, таман човек ќе реши да не се нервира. У пм, у пм, у пм. Ауф, се оправи.
Добро кој дозволува недозреани копиљаци од 14 години да слават нова година во кафич со тон алкохол? Лични карти за кој к*р постојат? До родителите ли е, до газдите ли е? Да му се плукнам, една нова година немам без тепачки. Приватна атмосфера, само најблиски, жими ку*ов! И кафана, и шишиња и нас лом не направивте. Умрете, пи*ка ви матер.
Знаев дека имам љубоморни комшии ама до толку дека завидуваат не сум знаела. Не сте Полат од долина на волците глупаци едни па со петарди да ми пукате во дворот и по куќата. Невоспитани мочковчи, срам да ви е бе. Глупаци едни
Апсоултно истото, само овде не шо беше копилиња од 14 години, туку магариња од 18 години, се отепаја кршење, цел фустан ми смрдеше на пиво.
Moраше да се сликаш со таа к*рвата?!?!?!?!?! Да не се сликаше со неа, немаше да си поминеш убаво на Нова Година нели? Знам дека има нешто.. Или со неа или со некоја од нејзините другарки ти имаш нешто! Оди у п.м !
Зошто сум толку добра?зошто се правам толку рамнодушна кон некој,зошто секогаш морам да помагам на останатите околу мене а тие да не мрднат со прсте?
А колку пати ти имам речено, ако имаш нешто мене да ми кажеш КАЖИ МИ МЕНЕ, шо туку вртиш ко киша око Крагујевца. Аааа деца директност треба, директност, а не подмукли ствари. Ццц, страшна работа
Де бре, сега треба ова да напраиш, после она па ова и она заедно, па во три, па не туку во пет ... А тоа што цела ноќ не заспав не се рачуна Де бре да се немало осет за мене.
Зошто мора секогаш да е вака ? Кога ќе се среди мојот живот ? Зошто мора секогаш се да се уништи ? Не можам да издржам веќе вака!!