Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Имаш парно на струја е втората причина а првата е дека намерно не ги читаа сатовите за потрошени киловати за да ти бапнат сега кога е покачена струјата за 8%.
    Вриштев пиштев и јас за 17 300ден и исклучив парно (сега сум на клима, па баш ме интересира колку ќе дојде сметка)

2. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Се сетив на оние муабети кои се врткале наоколу во врска со мене во одредени ситуации и она што сакам да го кажам е дека еден ден ќе видите вие со кого сте дробеле краставици. :)

Што е со луѓево, уствари? Од каде таа смелост за сите да имаат по нешто да кажат?
    Како може да сте толку непедантни и да не збирате зад себе.

„У мојот живот ја ќе праам шо сакам. “ е фраза шо ќе си ја користиш у ТВОЈОТ живот, а не у КОЛЕКТИВНИОТ живот ма лигло!!!!! |(

Глупи, глупи, многу глупи луѓе наоколу!!!! :@ Како бе толку глупи? |(

3. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Им стискаш лајкови на бившите, а?! Ја избриша на фб мојата објава за роденденот, на бившите дури и срце им пиша, а?! Епа добро срце, и слеп да е ќе виде, ајмо магла, оди пали си се по бившите мене остај ме кучкар еден вошкар гнидо една сељак мајмун скапан овчар тежок торко идиот пингвин !!!!!!!!!!!!!
    НЕ НЕ НЕ НЕ ИЧ НЕ СУМ ТАЖНА, НИ Т ОД ТАГАТА, САМО СУМ БЕСНА И ГНЕВНА, ОН СЕ НАЈДЕ ПАМЕТНИОТ МЕНЕ У ОЧИ БУДАЛА ДА МЕ ПРАВЕ?!?!? НЕ БРАТЧЕ, ЧАО ПРИЈАТНО, ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ТЕ ВИДАМ СЕ ШО ОВДЕ ПИШАВ У ЛИЦЕ ДА ТИ КАЖАМ, СЕ СИ ЗАСЛУЖИЛ МОЖЕ И ПОВЕЌЕ ВОШКО ЕДНО НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВАШ НИ МАЛКУ НИ 0,000000000000001% ОД МЕНЕ НЕ ЗАСЛУЖУВАШ!!!!!КРАЈ Е ВЕЌЕ КРАЈ ПОМИРИ СЕ, ОДИ ЕБИ СИ ГИ БИВШИТЕ НЕКА ТИ ГО ГАЛАТ, И ОНАКА САМО ЖЕНСКА ЗА ТОА ТИ ТРЕБА!!! СТОЈКОТО ДА ТИ ОВЕНЕ, ТАА УБАВАТА УСТА ДА ПОЧНЕ ДА ТИ СЕ ЉУПИ, ТИЕ ОЧИТЕ ВО ЕДНО ДА ТИ СЕ СПОЈАТ, ТОЈ НОСОТ ДА ТИ СЕ НАПРАЕ КО ПИНОКИО МОЖЕ И ПОГОЛЕМ И ОНАКА СИ ПОГОЛЕМ ЛАЖГО ОД НЕГО, ИДИОТУ ЕДЕН СЕРКО МОЧКО НЕСАКАМ ДА ТЕ ВИДАМ ДА МИ ЗБОРАТ ЗАТЕБЕ НЕЈЌУМ ДА ТЕ СМИСЛАМ НЕЈЌУМ ОДИ СИ ОД МОЈОТ ЖИВОТ АКО НЕ САКАШ ДА СИ ОДИШ ЈА ЌЕ ТЕ ИСЕЛАМ, СМРДЛО ЕДЕН!!!!!!!!!!!АЈДЕ АЈДЕ ОДИ ЛАЈКОВИ СТИСНИ И НА ТАА СИМОНА НА МАРИЈА НА ИВАНА НЕЛИ БИВШИ ТИ СЕ ГОЛЕМИ ЉУБОВЧИЊА АЈ НЕ МЕ ЗАМАРАЈ МЕНЕ, ДОСТА ЗАЕБАНЦИИ, НЕ МИ ТРЕБА Н-И-К-О-Ј!!!ПОГОТОВО НЕ КАКО ТЕБЕ НЕКОЈ!!! И ДА ТИ КАЖАМ НИ СОЛЗА НЕ МИ ПОТЕЧИ ПО ЛИЦЕВО, ТУРКАМ ТУРКАМ АМА ЏАБЕ Е, И ВРУТОК ДА БЕШЕ ВО МЕНЕ ЌЕ ПРЕСУШЕШЕ ВЕЌЕ ДОСТА Е ЕЈ!!! ТИ НЕ СИ НИКОЈ И НИШТО ДА ПЛАЧАМ ЈАС ЗА ТЕБЕ, СВАЌАШ!!!!МОРОНУ ЕДЕН, ПРЕД ПОЛА САТ ЛЕТАВ КО ЌЕ МИ ТЕ СПОМНЕА, СЕА ТЕ МРАЗАМ ПРЕД МЕНЕ ДА СИ ЌЕ ТЕ ЗАДАВАМ СО СВОИ РАЦЕ ПЕТЕЛ ЕДЕН КИКИРЕСКО ГРДА, ВОЛУ ЕДЕН!!!!!!!!!!!НЕСАКАМ ДА ТЕ ВИДАМ ВЕЌЕ ЗА СЕКУНДА СЕ ИЗЧЕЗНА НЕМОЖАМ ДА ЖИВЕАМ ВО СОМНЕЖИ ЦЕЛО ВРЕМЕ ДАЛИ ОД КОА ЌЕ СИ ЗАМИНАМ ТИ СИ ЈА ВИКАШ АНА ДА МИ ТИ ДОЈДИ!!!!!!!!!!!ЕБИ СЕ И ТИ И СИТЕ ТВОИ БИВШИ, И АУТ ОД МОЈОТ ЖИВОТ КРЕТЕНУ ЕДЕН КРЕТЕНОСАН НИКОЈ НЕМА ДА ТЕ САКА КАКО ШО ТЕ САКАВ ЈАС НЕ ЗАСЛУЖУВАШ ТИ НИ Љ ОД ЉУБОВ ПЕДЕРУ ЕДЕН УМРИ УМРИ УМРИ УМРИ ТЕ МРАЗАМ!!!!!!!!!!!!!! СВАКА ТИ ЧАСТ ТОЛКАВА ЉУБОВ ПРЕТВОРИ ВО ОМРАЗА, КОНГРАЧУЛЕЈШНС ТЕ БИВА ЗА ТИЕ РАБОТИ!!!!!СЕРКО ЕДЕН!!!
    И ТОЛКУ Е ВИШЕ ЗАБОРАЈ МЕ И МЕНЕ И МОЈОТ БРОЈ, ЕДЕН ДЕН ЌЕ СВАТИШ ШО СИ ИЗГУБИЛ НО ЌЕ БИДЕ КАСНО ТОГАШ ЈАС ЌЕ СИ БИДАМ СРЕЌНА СО НЕКОЈ ПОДОБАР ОД ТЕБЕ ВЕРУВАЈ!!!А ТОГАШ?????Е ТОГАШ САМО ЌЕ МОЖЕШ ДА МЕ СОНУВАШ, ГУШКАЈЌИ ГО МЕЧЕТО ШО ТИ ГО КУПИВ ЗА ВАЛЕНТАЈН И ЈА ГЛУПАЧА ТИ ВЕРУВАМ НА СЕ, ИЧ НЕ МУ А МИСЛАМ ВИШЕ НЕ МИ СЕ СЛУШААТ ЛАГИ ДОВОЛНО БЕШЕ ДО ДЕНЕС Е ДОВОЛНО!!!!!!!!!!!!!!! :devil:

4. Karamella

Karamella Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    23
    Некни ме батали за некоја си к***а вчера ми иди на врата дали сум го сакала уште. Ме исплаше среде вечер пијан треска на врата лупа, абе оти право не го ропнав со нешто твдо така по чело па да видиме дали повеќе боли тоа или што ме оставе! :@ Расипано ѓубре. Кај му замина таа к***ата или му се потрошија парите да ја плаќа... :fubar: . Ќе му вратам се 1 година одевме и една година сега ќе направам да трпи. |( Revenge is sweet! :devil:

5. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Абее никој не заслужува ништо, кога и беше тешко јас плачев со неа, абе како не и е срам, ми се правеше другарка, ѓубре покварено, знаеше колку го сакам, беше сведок на секоја моја солза, ако никој друг барем она знаеше колку тој ми значи, она ми зборуваше Бори се за него, ми зборуваше дека мрази курви кој се пикат кај што не им е местото а она испадна таква, па има уште и лице да дојде да ми каже дека тоа не е така, дека тоа се само лаги, но кога и ја покажав сликата почна да се правда, кога ја прашав зошто го направи тоа со нсмевка ми рече па како да му одолеам, леле ми се идеше да ја фрлам низ тараса... КУЧКА НЕ САКАМ ДА ГИ ВИДАМ ВЕЌЕ И ДВАЈЦАТА НЕКА ОДАТ У ПИЧКУ МАТЕР.... :@ :@ :@ :@

6. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Ебате јазиков двосмислен. Па и ти па , толку ли не ме познаваш,а?
    Брееееј

Прикачени фајлови:

• b.jpeg
      b.jpeg
      Големина на фајлот:
      21,7 KB
      Прегледи:
      50
  7. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.451
    Како може вака да се однесувате. Што треба сега да седам дома и да ми биде страв надвор да излезам. Во какво време живееме, не можам да поверувам. Толку многу си ја сакав Македонија, а после ова прва прилика што ќе ми дојде си заминувам. Вака не се живее. :@ :@ :@

8. Penkalce

Penkalce Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    8
    Умри бе умриииииииииииииии коњ еден!!!!!!!!!!!!!!! :@

9. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Цел саат пишував коментари во темата за модни критики, за на крај да го исклучам табот? И тоа баш пред да го испратам!!!!!!!
    Е сега се изнервирав !! :@ :@ :@ :@ :@

10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Fuck,Fuck,Fuck FUCKСакам да те видам веднаш,до мене,да ме носиш во раце,да ме бркаш низ собата,да ме допираш по косата...да ми велиш:Многу убаво мирисаш,да ми велиш ти си моја принцеза...сакам ;(

Да ти се пљукнам во КУЧЕШКИОТ ЖИВОТ и после зошто сум била атеист.КЕ БИДАМ :@

11. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    115
    :@ :@ :@ :@ Уфф....никој не ме разбира...па ни самата не си се разбираам...:@:@

12. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Премногу обврски, премалку време! :envy: Па не можам јас се' :worried:

13. Refused

Refused Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    32
    Кога веќе ќе научам да имам самодоверба, да не мислам дека сум најружна на свет(и покрај тоа што мн ми велат дека убаво изгледам помислувам дека се подигруваат со мене) :@ аман веќе зошто толку патам од комплекси аххххххххххх лелелеле ќе ги скршам сите огледала кои ке ми се најдат на патот :@ :@ :@

14. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    I asked you a fucking question!
    How can you like a comment where I ask you a fuckin question?!
    ugh -.-

15. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Аааааа дечко па добро кој фактор си ти во мојов живот па така детално да ме испитуваш :@
    НИКОЈ! И така ќе останеее...
    Не те свиѓам ама ИЧ :emo:
    Свати ваќе АМАН |(

16. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    ПМС и се е кажано,ах хормони хормони... :devil: :envy: :envy: :envy: ;(

17. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХАХА ова повеќе за смеење е хахахахахаххахахах вечер ќе ме чекаат 2ца за мотање а ја ќе си бидам со дечко ми :devil: :devil: :inlove: :inlove: :inlove: ЖИВОТ ЈЕ ЛЕПППППП!!!! :) 8) :rofl:

18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.284
    Само пази, да не ја газат “тревата“ долу ;)

На FortuneTeller.xD, LilBaby и blond им се допаѓа ова.
  19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Страшно ме иритираш со твојата незрелост! И кој к*ур сега ? Да сум ја модератор би ти мавнала јак блок! Брееј двајца ја чекале да мотаат..јака работа а? Па пофали се.. нек прочитаат Бела Хани што прави! Да сум ти родител леле кои воспитини би ти ги мавалаа лелееее!

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Aбе оваа е некој трол, на 14 години во основно ќе и дадат со такви нокти да седи на час наставниците |( .
    Cјај не смееш да имаш за на училиште, па камо ли нокти ко на 18 годишна.