Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.995
    Поубава честитка не сум добила. :!: Фала :rock:
    :lol:

Ма запали ги ти, само да не ми е разместено зошто ќе проработи опсесивнио-компулсивниот момент кај мене и ќе шизнам. :?: :lol:
    Не си лош, не си, само си практичен, и полн со идеи. :devil:

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    Да ви се плукам во менталитетот глуп бе што се тепате по автобуси тепајте се некаде каде што сами ке си ги искршите коските а не да страдат невини луѓе идиоти умрете пи*ка ви матер ѓубриња едни да умрете што поскоро толку подобро :devil: :devil: :devil: :devil:

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    КЛИКНУВАМ ИСПРАТИ...
    НЕ СЕ ИСПРАЌА !
    ПО ВТОР ФАКИН ПАТ СЕ СЛУЧУВА ОВА, И БАШ НА ОВА ТЕМА!
    ФАК ЈУ !

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    И мене исто :@ пишувам 15 минути за Мек козметика на темата праќам,не се праќа и се избриша.
    У к...ц аман.Неколку пати вака овие денови.Џабе пишувам,пишувам цел реферат имав бе,е неможам пак.

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  5. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Се згрозив за коментарите на темата за KONY 2012. Срамота девојки, толкава незаинтересираност, типична балканска сељанштина. Да, не е единствен, не е само таму проблем, ама од негде мора да се почне!! Клипот веќе го опколи цел свет, луѓе плачат, донираат, се трескаат да постигнат нешто, а македонче што друго да каже освен што ми е мене гајле за Уганда (пола прв пат слушаат дека постои таква земја) затворете ја темава, што е ова битно. Бог да чува. Па утре кај нас некој таков ќе се појави бе, се врти кругот, ама не е само за него тоа е поентата, за целите срања што се случуваат низ светот. Да бидеш до толку рамнодушен и да кажеш што к*р мене ме боли ако некој киднапира деца ги праи војници, а девојчињата ги силува, и тоа во рок од 26 години, преку 30 000 деца, епа извинете да му се згрози на човек што е човек!!!
    П.С. најлесно е секој за себе да си гледа, ама за некои работи убаво е малце да се рашири видикот, да се размисли, да се прочита нешто. Како и да е, не дека некој ќе го интересира.

На The.Little.One му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Не ми верувајте!
    За Ваше добро!
    Отсега натаму па ИЧ не помислувајте на тоа!

7. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    КОГААААААААААААА?!?!?!!?!?!?
    кога веќе кје ми ги извадат овие келави железа од забите неможам да јадам нормално и не зборувам како што треба ГИ МРАЗАМ.веќе 3 месеци помиаа не ме викнале на контрола а овој месец сигурно ми ги вадат овие ми изгинаа веќе аман. :swear:

8. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    прво ми викаш треба да се променамммм екога јас решив да се сменамммм кон тебе ти ми викаш сеа па што напраи па сакаш да прекриеш па затоа ме гушкаш и ми титкаш толку многуууу :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

9. Slatko-Malo

Slatko-Malo Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Ме нервира дечко ми во последно време, ќе го задавам. :@ Штета што неможам да го згазам од мавање, тоа ми е најмн. криво. :envy: Нема јадено ќутек затоа си тера се по свое и никој не слуша, сака се да биде по негово. :fubar: Секој ден ме нервира, секој ден се караме за банални работи...зашто не ми титна, кај си ти, не си дома, ме лажеш,се му смета и кога ќе ми се прави некој мангуп, као демек ако сум го изварала што ќе ми се десело, :^) а јас знам дека не му можам ништо (за да го истепам). Мн пати сум сакала да му раскинам, ама ќе почне да ми се лигуши и жал ми е, го сакам мн и заборавам на се...и другиот ден пак е исто, таман ќе решам да му раскинам и оп се десило нешто убаво и пак се враќаме од почеток. |( Леле уфф :@

10. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Не сакам да се расправам ама сакам само некои личности не да ги испукам туку да ги исплукам ама кога ќе размислам малку подобро не се вредни ни за толку внимание човек да им посвети.

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
  12. CosmoGirl

CosmoGirl Активен член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    е да бе, а никот ми е зачуван и ми се гледа кога се најавувам а? ц ц ц

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ КатегорИчно ДА :nod:

Он-топик: Хипица една безобразна смрдена! Да се засрамиш!
    Толкава крава си пораснала, основни етички вредности немаш!
    Каква другарка си ти, а?! Не заслужуваш ти такви луѓе пријатели да ти бидат!
    Лицемерие лежи во тебе, расте како едно огромно грозно крваво чудовиште!

Се срамам од самата себеси!

14. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Ауххх значи колку мразам луѓе кои даваат лажни ветувања и не ги исполнуваат..
    ќе велат да вака така,секако и после ко ке дојди моментот оп одма испаѓа нешто трето..
    значи да се немало ниту еден асален пријател да ти се најди да ти помогни, сите се некои леви ретарди кои лутаат без компас...... А ВАКОВ ПРИЈАТЕЛ КАКО ОВОЈ ШТО МИ СЕ НАЈДЕ ДЕКА КЕ МИ ПОМОГНЕ НИ НА ЃАВОЛОТ НЕ МУ ПОСАКУВАМ... АХ КЕ МИ ПАДНЕ ВО РАЦЕ АМА УБАВО КЕ ГО СТОЛЧАМ!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

15. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Значии колку глупи девојчиња постојат :devil: само како може на машкото да му се дава толкава слобода во се и сешто, да му се угодува се, да му се простуваат сите сра*а само затоа што бил машкооо :fubar: :tmi:
    Алооо кој век смее бееее???!!!! Кај одиме со такви ограничени никакви сваќања? Па после машките вакви-такви па кога има глупи женски што им допуштаат така да се однесуваат баш ги заболе ниив.... :@
    Од вакви луѓе ми иде да се преселам на месечината... |(

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    да ти се плукнам и у диета и у сФе .... :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
    СААААААААААААКАААААААААААААААААМММММММММММММ ДАААААААААА ЈААААААААДДДДАААААААМ И ДА СУМ СЛАБА ::: :rofl: :rofl: :rofl:

17. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    :@
    10,9
    ТРПЕНИЕ. ТРЕПЕНИЕ. ТРПЕНИЕ.
    8,7,6,5
    ТРПЕНИЕ. ТРПЕНИЕ. ТРПЕНИЕ.
    4,3,2,1.
    ТРПЕНИЕ. ТРПЕНИЕ. ТРПЕНИЕ.

18. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    492
    ААААААААААААААА :@ :@ :@ Во кој е*ан век ова наша мала државичка живееее??? во кој? ако носам кратки сукњи и деколте незначи дека сум к*рва и дека одма ќе дојдам со тебе в кола да се .....
    Зарем до толку ни е прост народов зарем? Па и ако не ти чини е*и се у три ПМ јас нема да си ја туркам честа за ти да бидиш задоволен..оди барај си к*рви за 200 ден има на секој ќош, овде си затропал на погрешна врата

19. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    да ти еб*м сељакот ...тешко сељачиштее...(комшијата)ИМАШ ЛИ ПАМЕТ БЕ ТИ??? :fubar: :fubar: :fubar: :swear: :swear: :x
    Зашо ти скокнало кучево па кој К*Р го клоцаш бе дебилууу :@ :@ :@ :@ ...И после закани ќе викал ветеринарна ,полиција ..иди уби се бе кретену одвратен ..."кучево ќе не изело и само ако скокне на моиве деца ќе го задавам ехехе како сум ги давел кај мене у село у КИЧЕВО".....ЌЕ МУ СЕ ФАТИШ НА КУЧЕВО ГАДУРИО ...Има да те пријавам и за закани и за клоцање..МАНИЈАК ГРОЗЕН !!

20. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Се почеста сум на темава, ама сеа...
    Ме нервираат луѓето кога ќе ми кажат-памет за друг пат, и тап тап по рамо.
    БИЧ, стварно мислиш дека ќе се замарам пак со други??
    |(
    Коо да сум испаднала глупа!
    Е добро де, и мене ми идеше да си ја акнам глаата од ѕид, ама немој да ми фрлиш сол на раната!
    Глупи луѓе! -.-

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.