Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    O душа, не нема да се испукам, само сакам да можам муабетов да ми ти го кажам у фацичкава твоја заоблена...

па добро ма, мислиш дека не си приметлива ??? Хелллл јеаааааааа ...

ок, мислиш дека не знам што ти се дешава ? Не срцка не е ова ПМС твој, туку љубомора твоја, а она прасето шо му се излетало да ти каже дупло повише ти ја тргна маската.. Него нема везе, ја ке си чекам и ке те следам, да видам до кај ке идеш со тој твој малоумен памет. И дали стварнооо ама стварнооо мислиш дека ми можеш нешто ?? Макар мал знак на љубомора ?? Не мори сонце, само ми даде до знаење зашто сакаш пријателство со мене :) .. Срцка си цела проѕирна ;)

О да, патем стварно убаво сте си поминале ?? Абе ајдеееее незаев :o :tmi:

Охххх нема везе, ке се наредат коцките ама ке дојде и тој миг каде шо ке направам копи пејст на ова , и да ти го кажам лично и ЕДНОлично.

одвај чекам да ми те видам, онака кога ке сме сите заедно, баш ме занима што улога ке изиграш :)

БацуФки до тебе срцка :* |(

2. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Добро бе, како е можно да е до толку ладна канцеларијава??? Па надвор е потопло, треба да излезам надвор да се стоплам!! :devil: Кај парното слабо работи, пуштено ради реда колку да се каже „еве ви пуштивме парно не се бунете“, а со вентилацијава што правиме?? :!: :fubar:

Боже, не можам да куцам од што ми се премрзнати прстите.
    Да даде Господ никогаш да не се стоплите и ладни да останете, мамицата ваша лоповска. :swear: :swear:

А ти ма, госпоѓо, нели совршено добро го познаваше софтверот? Не за друго, дојде со список од 4 страни што да се смени пошто не чинел......Па зошто сега ми ја препраќаш колешката мене јас да и' објаснам што да прави, која е постапката??? :fubar: :swear: Нели ти се' си знаеше?? :fubar: Носи се мори краветино една, знаеш само да џавкаш за глупости кај што не треба и да лижеш газови таму горе во една канцеларија, а кога ќе дојде ред нешто да се сработи, не знеш како. :@ Пошто нели, ти си од тие што најмногу работат, а јас сум од оние што не работат. Ај молим те објасни ми, ако е така, како е можно јас да знам се', а ти ништо?? :fubar:
    Ух, ми се гадиш, само се надевам дека ќе те стигне она што треба да те стигне.

3. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Бабаааааааааааа :@
    Ќе ме полудиии!!Првин ми вика ќе ми даде толку и толку пари за јадење за да правиме со сестра ми благи за велигден,и сеа ? сеа се праи како првпат да слуша,„како така“ „од кај сеа“ „не сум кажала ја така“ КОКОШКА ЕДНА НЕДОКВАКАНА!!А јас толку многу се возбудив околу тоа најдов одлични рецепти, за она да ми каже упола од тоа ??????????????????????????????????? Е иди у ПИ*КУ МАТЕР ГЛУПАВА НИЕДНА!!!!
    Да,ТОА МИСЛАМ ЗА БАБА МИ.Жена без никакви вредности во себе,жена која не е препорачлива за околина!!ГУСКА :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: И нема сега нема ништо да направам!

4. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Ja Искрено би да бришам прашина со тебе низ дома.... МАда и за тоа не си ....

Срцка си ма... Ама и јадна воедно !

Свести се еднаш . Те читам, те гледам, знам што мислиш со секој потег јеботе ЗНАМ !

5. siaSweet

siaSweet Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    145
    Ми иди да те задавам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Јас незнам каков човек си ти !!! Само едно ќе ти кажам : Се се враќа во животот. Ова што ми направи ти на мене над гла да ти дојди КРЕТЕН ЕДЕН ТЕ МРАЗАМ ОД ДНОТО НА ДУШАТА !!! Ти, ти си само за во пеколот . ИШАЛА и таму и да стигниш !

п.с Морав некако да се испразнам :(

6. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Само на вакво неодговорно створење како мене може ова да му се случиииииииииии
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

7. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Е аман више од таа школаа глупаваааааааааааааааааааааааааааа!
    Аманнн! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мразам кога се премислувам откако е доцна :@ Уште повеќе кога се работи за ваква глупост :devil: :devil: :devil: Мрш на сите, мршшшш :@

9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    :@ лелееее неможам веке неможам ;( не си го зивеам животов како што сакам,како за мои години :@ нека идат сите упм......
    зошто вака мора да е зошто??!!!!!!!!!!!.....................

вака ке било,ех сега ти мислиш дека е лесно,дека ке биде поубаво..
    а дали воопсто се запрасале како ми е мене и сега? што се претрпувам за нив? дали мислат и за мене? за сето тоа што има промена? или само знат да казат вака или онака........... :@ :@ не ми се зивееееее!!!!.... :@

10. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ма ви можете мене да ме зборите, да ме сметате за нетачна, да ми лепите етиќети.
    Сте ми спотребале сите.
    Оу хеееееееееееееееееееееееј.... :clap:

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Ауу времиштево!! :devil:

12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Гром да ги мавни,небото да им се сруши врз нив,срце клето да ги изеди :@
    Да не можат бел ден да видааааааат :@ АМААААААААААААН,што ви сметаа 5 невини лугееееееее :@
    Пусти да останете,земјата да се отвори и да ве проголта вас убијци,гниди никакви луге :@
    Зар можете мирно да спиете :@ За вас само Фрицел или Хитлер,вракајте се :@

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Имам само прашањааа...ШТО Е СО ЛУЃЕВО...КАКО НЕ ИМ Е ЖАЛ..КАКО ЌЕ СПИЈАТ НОЌЕСКА МИРНО ..КАКО??????? :@ :x :x :fubar: :fubar:
    Што им се криви тие 5 невини млади луѓе..Што??? ;( Отишле на рекреација во своја држава и ги убиле...Душичкии.. ;( ;( Колку ми е жал..Утре ми е страв да отидам во црква вечерта,да не настрадам...Ехххх до каде стигнавме...Да се плашам у сопсвена држава да шетам слободно,кои ратно стање да сме...АХХХ ГАДОВИИИ :@

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    зошто секогас јас да бидам таа што ке свајка,што ке разбери,што ке се труди да се оди напред какко што треба и се да е убаво...??....зарем јас морам да бидам таа што ке прави да е се убаво а некоии само да зборуват..??!!! уууууууууууууууууууууфффффффффффффффффффф :@ :@ :@

15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Не може да биде : It's my liVe, него : It's my liFe.

па преку таквото више па. |(

16. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Оваа мојава наставничка нормална е???????!!!!!!!???????!!!!!!!!!! 900 глаголи јас да и пришувам???? Она нормална е??????!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!! Нели е празник!!!!! Ни за празници човек не може да се одмори од школото!!!!!!!!! УФФФФФФФФФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 900 ГЛАГОЛИИ???????!!!!!! Повеќе не можеше да ни даде!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :@ :devil: :@ :devil: :@ :devil: :@ :devil: :@

17. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Еден! Еден празник немам поминато убаво ;(
    Цел живот пијаници ќе расправам јас
    зар немам право на свој сопсвен живот, немам ли право да живеам како и моите врсници
    НЕЕЕ какво право, моја задача е да трпам жалења, да ми префрлаат за тоа што се случило пред 10 години, зарем јас сум виновна, JAС ЛИ СУМ ВИНОВНА ;(
    Ебати глупиов живот.... :@

18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Добро ма жено,заслужуваш ли ти да те наречам мајко???????????Ке ме испратиш ти во Бардовци за брзо време гледам јас. :@ ;(

19. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Ма ти слободно дрецкај си се од некој ќош, алииии да видиме која до кај ке стигне..... :punch:

некој ке гине !

20. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.672
    ГЛУПАК, па што не кажеше дека дошол тој твојот да можам да го наречам другар? мораш ти да одиш кај ќе одат сите, што бараш со нив бе алоооооооооо,само врати се и гледај да не се јавиш па ќе виидш убаво! :@ :@ :@