Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Sunshine02

Sunshine02 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    14
    Ако се случи уште еднаш ова што ми го направи денес..................... крај, готово!
    таа има да ја закопам негде.. крава глупава! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Го мразам класот мој.
    Го мразам од првиот ден кога стапнав во таа училница и кога ги видов. Сите ги знаев, сите се лижачи, сите се глупави и прости. Еден незнае како да пополни пријава, друг незнае што треба кај државјанство да пише. Аман, прости деца.
    Имам лош став знам, но таа сум. Како можат пола професори да ме прифатат, можат и другите пола. Една англиски ни дојде, нова, млада - сигурно со членска книшка е влезена. Незнае времињата како се образуваат бе, ни вика мразам граматика. Па жено ако мразиш зашто си се определила за тој јазик бре, може фризерка да бидеш, никој не те тера со сила. Првиов час ни вика, ништо нема да работиме, каснете, јадете, што сакате прајте, не ве запишувам, не ми се предава.
    :^) What the fuck ? Никогаш не сум каснела на час, барем не англиски. Колку што го сакам предметот, неможам да замислам да пропуштам нешто и денес каснев 0,35 секунди и запишана . Ајде мајката, што стана. Знам што стана, има кодоши во мој клас. Лижачите, секогаш ќе ги мразам. Професоркава вика сакате седете сакате не. Зашто да седам на час кај некој што знае 10х помалку од мене ? Можам лекции да и држам, и испаднав. Не бев сама, 5 девојчиња сме, но само за мене пишувам. И типкава ме запишала во забелешка дека сум го напуштила часот без дозвола. :^) What the fuck times 2 . Уште па се смеела. Господе боже се е пореметено. Ако кажам на психолог одма ќе ја избркаат со се парталите. Ама, несакам скандали и проблеми на почеток. Бар жено кога кажуваш нешто и почитувај го ма, за што си одела нашколо порано ма, за мода ли ?
    Свиња смрдена. :@ :@ :@ :@

3. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    МОРЕ ГНАСА СМРДЕНА.. БОБОБОБОБООББОООБ ШО ЌЕ БЕШЕ ОВА.
    ПРЕД МЕНЕ ЦВЕЌЕ ЗА МИРИСАЊЕ, ДОБРА СРЦКА,А ЗАД МЕНЕ ЉУБОМОРНА КРАВА.
    ЈАС ФАТЕНА ВО КОСАТА, ТАА ДРУГИОТ ДЕН ФАТЕНА.
    ЈАС ПЛЕТЕНКА ТА ПЛЕТЕНКА.
    ЈАС КИФЛА ТАКВА, ТААА ИСТО.
    ЈАС ШТИКЛИ БИАНА, ТАА ИСТО..

И НА КРАЈ ЈАС КРИВА ЗА СЕ.
    УПИ***МАТЕРР ФАТИ ТИ И ТОЈ ДЕЧКО ТИ СЛЕПЕЦ.

4. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Ако се најавувате :call: доаѓајте :@ ,тоа што ви пречи што јас не гледам полат календар и такви сероњи не треба да е изговор дека касните .После ДОМА да си седите ,а јас ке бидам недостапен :swear: |-)

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  5. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    19.420
    Кај замина онаа паметна девојка што точно знаеше што сака,имаше став и контрола...Што е сега пак ова од мене ???? Вриштам од внатре ,вриштам од нервоза насобрана од отровните коментари и навреди на мм...Сакам да го удрам еднаш силно по фацата дебилска :@ ..Сакам и да си заминам,да го оставам сам како што си заслужува а после ке плачи вратисе,мочко еден ,неспособен за нормална комуникација,ги мразел сите а највеќе мене :fubar: неодговорен,конфликтен,некритичен,себичен,лигле уффф се нервирам што се доведов во ваква ситуација а немам излез :'( :'(

6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Преку глава веќе :@ :@ :@. Гоните се у п.м.

7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.247
    Допаѓања:
    81.810
    Која неодговорност.
    И после, сите да се запишеле на факултет, високо образование за секој.
    Ха!
    Ко да се упишуваш на некој курс по шиење, мајку му!
    Арно вели татко ми - не е факултетoт за секој.
    Им требале материјали по х-предмет и ајде, ѕрн-ѕрн кога им текне; синоќа во дванаесет по полноќ, денеска во нешто поразумно време. Да речеме.
    Паааа, може спијам, може излезена сум, може се сексам, може учам.
    Ма ко те пита, човече, битно на господичниве материјали им требале, немало од кај да учат.
    А сега ли се кажува ова, во пет до дванаесет ?
    Ај ќе ја снесам тетратката, или ќе ја телепортирам.
    Во секое време, вама на услузи.
    Ма одете лечете се, дур е време. :hai:

На Trendafilka и MandyLane им се допаѓа ова.
  8. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Да да да и тоа го дочекав... Другарката што ја знам цел живот да не сака да ми крене слушалка :devil:
    Демек многу сме зафатени со учење, демек имаме многу обврски па неможеме ни слушалка да кренемееее :devil:
    Ееееееејјјј ама џабе бе женска... ЏАБЕ!
    Учи и 24/7 ништо нема да научиш... ГЛУПА СИ!!! Напамет не се учат 500 страниии...
    И да, не ме барај веќе. Отсега и јас сум недостапна! :!:
    И патем дечко ти да не е голман што се ти брани?! :wasntme:
    ееее има ли глупи женски (туу па уште прашаш)... :D
    ЈБГ тоа е...

9. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    И јас сум имала другарки бе...
    од сега натака комуникацијата ќе ни биде само со ДА,НЕ,НЕЗНАМ и МОЖЕБИ
    по толку направени работи за вас вака враќате :@

10. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Фак оф Старбакс, ај риспект мај ѓезве!

На Foreveryoungiwannabe му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.564
    Не можат пензионерине во вторник и петок а да не изнервираат некого, ми иде да ги исфрлам од автобус, толкава некултура и арогантност не сум видела во живот како што гледам кај пензионерине кој се возат гага и прават само гужви и нервози во автобусите, не се гледаат какви се па уште ќе се караат и ќе навредуваат дека другите се арогантни, невоспитани и вулгарни...До кога ли ќе ги трпиме??? :@ :devil: :envy: :?: :!: :fubar: :x :punch: :muscle:

12. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Кој по ѓаволите ми ги брише постовите за тоалетните во сити мол? :devil:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  13. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Е НЕМОЖАМ ВЕЌЕ ! НЕ-МО-ЖАМ !

ЗОШТО ЈАС РАДИ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ И ЛУДОРИИ ДА ДОБИВАМ УКОР ??ОДГОВОРНА СУМ БИЛА-ПА ШТО ДЕКА СУМ,НЕМОЖАМ ЈАС ДА ИЗИГРАВАМ ПОЛИЦАЕЦ И ДА ВЕ ГЛЕДАМ ПОЕДИНЕЧНО КОЈ ШТО ПРАВИ. ЗАРАДИ ВАШЕТО ОДНЕСУВАЊЕ КАКО ОСУМ ГОДИШНИ ДЕЦА И ВАШИОТ ПАМЕТ КОЈ ОДГОВАРА НА УШТЕ ПОМАЛА ВОЗРАСТ ?? МА КАКОВ ПАМЕТ,ДАЛИ ВИЕ ВООПШТО ЗНАЕТЕ ШТО Е ТОА И ДАЛИ ИМАТЕ ГРАМ ОД НЕГО ВО ВАШАТА ПРАЗНА ГЛАВА,А ? ЈАС РАЗБИРАМ ДЕКА Е ПЕТОК И ДЕКА И МЕНЕ МИ СЕ ОДИ ДОМА И СЕТО ТОА,НО ВАКА НЕ СМЕЕ.НЕМОЖАМ ЈАС ДА СНОСАМ ОДГОВОРНОСТ РАДИ ВАШЕТО ДЕТСКО ОДНЕСУВАЊЕ,И РАДИ ИКС ЛИЧНОСТИ ШТО ИМА КОЈ ДА ИМ ГО ЧУВА ГРБОТ !
    СУМ ГИ ИЗДАЛА.МИСЛИТЕ ДЕКА САКАВ ДА ВЕ ИЗДАДАМ ? ДАЛИ МИСЛИТЕ ДЕКА СУМ ТОЛКУ БЕЗДУШНА ЗА ДА ГО НАПРАВАМ ТОА ? ЗОШТО МИСЛИТЕ ДЕКА ЈАС УЖИВАМ ДА ВЕ ИЗДАВАМ ?СЕ ЛАЖЕТЕ.НЕГИРАВ 1000 000 ПАТИ ДЕКА СУМ ВИДЕЛА,АМА НА КРАЈ РАДИ ВАС ШТО СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ БЕВ ПРИМОРАНА ДА КАЖАМ.ПРИМОРАНА,ЗНАЕТЕ ШТО ЗНАЧИ ПРИ-МО-РА-НА ?
    НЕ САКАМ ВЕЌЕ ДА ВЕ ВИДАМ,СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ГИ ИЗДРЖАМ УШТЕ ОВИЕ 6 И ПОЛ МЕСЕЦИ ТАМУ И КОНЕЧНО ЕДНАШ ЗАСЕКОГАШ ДА СИ ОДАМ ОД ТАМУ.

14. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Aaaaaaaaaaaaaa! По вторпат ја пропуштам шансата да го видам! Аман веќе! До кога ќе си патам од мојата глупавост и што не знам да се исконтролирам да не кажам! Трчи маро да се пофалиш! Туууу! Уффф! :@

15. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    У школу у суботу -.-

16. IvanaOneD

IvanaOneD Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    21
    И сестра ми отиде,а зошто сте во школо?

17. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Ај .. дали сте виделе невеста од дома што ја вадаат со бугарски песни, поточно песната http://www.youtube.com/watch?v=kixSZbPV3ZM ?

Па он ке ми се прави патриот, цц :@

18. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Одработуваме од следниот понеделник 15ти октомври тогаш ќе славиме патронат патронатот се паѓа у сабота ама у понеделник ќе се слави. А сестра ти каде учи?

19. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    оооо зошто бе зошто баш мене ме напаѓа волку голема количина на нервоза лелееее :envy: готова сум јас :@

20. Jowe

Jowe Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    Уште нешто да ме изнервира и ќе паднам во депресија дефинитивно.

Денес само ова се случи

1.Наставникот по музичко ми вика дека јас не сум доволно добра да бидам во хорот на школото
    2.Ми ставија 2 инекции
    3.Ми земаа крв од вена (најмногу од тоа се плашам)
    4.За малце најдобрата другарка ќе ми се скараше за глупости