Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Да даде Господ твојата прилателка во пакет со се тебе да се испече во рерна!!! :@ :@
    Добро бе што ти сум јас?
    Не ти се јавувам веке никогаш!
    Мртов си за мене!
    Абе никогаш не си се однесувал така ЛАДНО со мене!!! ;( ;( ;( Зоштоо??
    Цркни!!!!!!!! :@ :@ :@

2. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.229
    Допаѓања:
    70.707
    НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА МОЖЕШ ДА СИ ТОЛКУ СЕБИЧЕН И ПО ТОЛКУ ВРЕМЕ ДА НЕМАШ ПОЧИТУВАЊЕ КОН МЕНЕ И ТОА ЈАС ШТО ЌЕ ТИ ГО СУГЕРИРАМ.НЕМОЖАМ ДА ТЕ ПОДНЕСАМ!!!КОЛКУ И ДА ТЕ САКАМ,ОВА Е НЕИЗДРЖЛИВО.ПРАВИ ШТО САКАШ!!!

3. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.229
    Допаѓања:
    70.707
    НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА МОЖЕШ ДА СИ ТОЛКУ СЕБИЧЕН И ПО ТОЛКУ ВРЕМЕ ДА НЕМАШ ПОЧИТУВАЊЕ КОН МЕНЕ И ТОА ЈАС ШТО ЌЕ ТИ ГО СУГЕРИРАМ.НЕМОЖАМ ДА ТЕ ПОДНЕСАМ!!!КОЛКУ И ДА ТЕ САКАМ,ОВА Е НЕИЗДРЖЛИВО.ПРАВИ ШТО САКАШ!!!

4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Не можам да издржам,цел живот за брат ми гледате,а што сум ви јас ваму?А????го мразам и брат ми и вас двајца што се нарекувате родители.
    Нели сфакате дека ми е потребна ваша љубов,разбирање и подршка?А?запоставена сум долг период и не си умислувам туку е и вистина...
    Само трошите за него,само се грижите за него,се му дозволувате нему а каде сум јас овде?Тој е совршениот а јас сум глупавата овде која ништо не може да постигне.Не знает низ што поминав последните неколку месеци,дека изгубив премногу личности,а мене ме советуваше личност која не ја ни познавав а денес ми е се...СЕБИЧНИ СТЕ.
    Мене ме испративте да студирам кај што не сакам а некои отидоа и за Германија,за Русија за Америка помали од мене а јас???
    Во кој век живеете бхе луге кажете ми ?во кој? :@ ;( Зошто ме третирате на ваков начин?Погледнете каков човек направибте од мене,од смирена и весела девојка во избувлива...АААААААААААААААААААААААААААРазберете дека нема уште долго да ве трпам.Немам сили повеке...или си ги кратам маките или бегам од дома.Зошто несакам да станам бездушна,не сакам да ме дотолчите.НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ.
    И НЕМА ДА МЕ СПРЕЧИТЕ ДА БИДАМ СО НЕГО,НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ И НЕГО ДА ГО ЗАГУБАМ САМО ЗАРАДИ ВАС.
    Од утре јас ке се однесувам како што сакам.А вие ПУКНЕТЕ :@ Ама еден ден ке ме барате ама нема да ме најдете.
    На мојата свадба(ако живеам до тогаш) кога ке биде не ве поканувам биодејки очи не сакам да ви видам.
    Не сакам ни на факлс да одам повеке,се откажувам-НЕ ОДАМ ТАМУ КАЈ ШТО ВИЕ САКАТЕ.Не ви барам ни пари повеке,ама кога ке си ги земам моите не ви давам ни денар,ако сакате цркнете од глад.
    Како што јас умирам од потреба за родителска љубов.

На simonka93 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Абе ексик и дечко и се
    па да станувам од постелава а шубо мие си се топлам па да се капам да се средувам
    бркови да депилирам веѓи да засредам за едно видување надвор камен
    па да се наоблекувам абе ексик ексик
    оваа мајками само ака се ближи славата дај земи помогними само лежиш
    абе да си умреш од мака

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мораше сега и ова да ми се поремети :@ И што треба да правам сега? :x
    А и ти ме изнервира, што и да направам, мора прво да речеш дека сум згрешила, па после да ти објаснувам уште 100 саати зошто сум направила така, и пак да испадне по мое. Ама битно да се рече дека сум згрешила :!:
    Уффф, ќе си пукнам :@ :@ :@

7. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Нема оде у п.м. и пари и се. |(
    Значи не можам веќе. :roll:

8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Добро ма нели сфаќаш дека си ДОСАДНА со тоа секојдневно чекирање? Немаш ли барем малку осет. Ми е гајле мене ти кај си и со кого одеш на кафе секој ден после факултет. Дај поштеди ме од превртување очи секој пат ко ќе видам дека си се чекирала. Аман веќе ме заболеа од тебе. |(

9. La.femme

La.femme Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    111
    Је**м ти денот кога се запишав на факултет :@ . Ј**ем ти факултетот што го одбрав, студирав и завршив. Ј**ем ти денот кога дипломирав, си мислев којзнае што сум направила :@ . Во оваа наша држава ако имаш врски ќе најдеш добра работа. Ако не ќе работиш кај приватник, кој ќе лечи комплекси на тебе и ќе ти дава мизерна плата. Или ќе дремеш дома, а другите ќе мислат дека си идиот што не сака да работи. Ете така!!! И да ни работа имам ни дечко, а богами ни асални другарки. Некогаш си викам бре кому згрешив толку, на сите трчам да помогнам, ги тешам, изигрувам психијатар, плачам кога плачат, се радувам кога ќе им се случи нешто убаво, а кај мене ништо убаво не се случува. Нели доброто со добро се враќа. КАКО ДА НЕ !!!! Пустина!!! Ј**ем ти воспитувањето домашно кое го имам, да сум чесна, да помагам секому кога му треба помош. Да бев воспитувана како идиот, се' во животот ќе ми беше наредено. Ама од оваа кожа надвор не се може. Не знам веќе дали верувам во Бог, со години тапкам во место. Се плашам дека цел живот ќе го поминам во исчекување на нешто убаво. Ми иде некаде усвет да фатам, никогаш да не се вратам тука во оваа проклетија :devil: Оффффф, ќе пукнам од мака, кога ќе дојде крај на агонијава???????

На majaa12 и julie77 им се допаѓа ова.
  10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Дечко слушај ваму што ке ти кажам јас на тебе...
    Илјадници пати толерирав до сега,си велев ај дечково во депресиај паднал ке му помогнам со муабет да се искаже па ако можам и ке помогнамм.

1:Ти бе будало не знаеш еден збор да напишеш...освен аха не знам па после се чудеш зошто не сум ти обракала внимание како што сакаш ти.Знаеш зошто го избрав него пред тебе/затоа што знае да ме насмее,даме усреки да направи убав муабет а ти?

2:Од кога ја фати таа девојка колку да не си сам заборави на таа што ти поамгаше а јас само сакам да прашам како си а ти се прабиш удрен како да ме немаш забележано па дури ке ме лажеш.

Кој к*р ти е тебе искомплексирана бедна џукело?Затоа си јаде блок од секаде,и немој да ме баарш кога ке те откачи таа бидејки само си го троши времето со тебе.
    тебе никој не може да те сака бидејки си ваков каков што те опишав.
    Негативен сериозен плачко кој секогаш се жали какви биле женските.

ДВЕ ГОДИНИ ТРПАМ,НЕМА ПОВЕКЕ.

Ајт мрш :@ :@ :@

11. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Да даде господ да те стегне пролив на жичара, глупачо една недоносана!

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Да ве спотера сиромаштија до питачки стап, да немате леб во уста да ставите, и да умрете од глад. Ете тоа очајно посакувам за вакви дегенерици малоумни. Млади и тоа ејјјј, 30 години! Да не се збогатиш случајно од едни обетки бре, гадови невидени. :puke:
    Леле, би ја нашла бабичката, би отишла до кај нејзе и би и подарила златни обетки и покрај тоа што нема никој да и го врати споменот, барем да биде среќна. Не мора ни да ги носи.

http://vest.com.mk/default.asp?ItemID=4 ... B48E4FF655

Ах бе, со голи раце би ги задавила. :@

13. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Утре немој случајно нешто да ме прашаш или пак да ми заплачеш? Разбра ли? Ќе разбереш ако треба и тоа како. Ако нешто мене ме замрази има не да не ти зборам парчиња ќе те направам. К*зо една ку*винска. Се разделила од дечко и и сега готово пропаднат е светот и нели ко божем паѓаме во несвст, се виткаме, рониме крокодилски солзи и сл. а позади грб збориш дека сме правела корпус поради тебе а јас одам трчам, барам доктор за кој??? К*рва една. А и да запамти да не рониш такви крокодилски солзи да не останеш сама. :fubar: :fubar: :fubar: :swear: :swear: :swear:

14. Ana122

Ana122 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    30
    Каде и помагав да го реши тестот одозгора и викала на другарка ми ја се и кажав а она нејќе ни една лесна задача да ми помогне :fubar: срамота значи ја ги оставам моите задачи за да и помогнам на неа а она така ми враќа ;( е другпат нема ништо да ти помагам ааааа па после ја 3 а ти 5 :envy:
    те каква дугарка си била :@ ако ако утре ти па ќе рече да ти кажам овоа оноа ама помош од мене нема да добиеш да ти биде јасно :!:

15. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Да ти е*ам парите!!!!!! :@ :@ :@ :@
    Немам пари ни за топло чоколадо да направам,а зошто затоа што денеска неосетно потрошив 3 000! :@ :@ :@ Сеа ни за авобус неам!!!!
    :@ :@ :@

16. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Кај ве најдов сите такви, истии :@ Заспивате, едвај гледате, ми се чини ве мрзи што сте живи !! Само јас сум таа што нон стоп предлага нешто, ,ајде тоа ќе правиме, ваму ќе одиме, а вие ме гледате, едвај трепкате и онака развлечено : Како сакаш .. Молам ?!! А малку хиперактивност, па вие да предложите нешто, да се дешава нешто , барем муабет да правевте ... Како може некој толку депресивен да е, меланхоничен, да не му се прави ништо МРЗИ ЕДНИ :@ :@

На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nonenceee

nonenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.016
    Стари моми неомажени , грди , најгрди што може да постојат ..па ке ми велат ..они ако не биле средени , ако немале пудра , крем , кармин ..што ке правелеееееееееееееее !?????? :devil:
    Не знаела да готви да меси а не си сакала да се научи ..зарем на 31 година уште на шминки и на штикли ке мислиш ..ааааааааааааааааа :devil: ?Грдотијо ..ем грда ем без мозок ..нема никој да те земе ..стара мома ке си засекогАШ ...АЈ ПУКНИ СЕА . :devil: :x

18. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Глупи мрзливи неспособни полтрони од една страна (кога имаат интерес од тебе да им речеш да се наместат како вц-школка за ти да седнеш, не само тоа туку и јазикот ќе ти го понудат како тоалетна, а кога треба да ти се најдат во глувча дупка се кријат
    да би попаднале како скапани круши в кал да би :swear:
    )и уфилмани детишта полни со комплекси внесени во дебилни амерички лимонатки од друга. Е и малограѓаните да не ги заборавам, они подобро од мене да ти знаеле каков карактер сум, со кого се дружам, со кого не искачам, како се облекувам. Тоа да ми ти било околина за мене, и после некоја глупача ќе ми се избаци и ќе ми збори за судбини и предодреденост во животот, луѓе што требало да ги сретнеме, карма и не знам ти какви други лајна што ги слушнала од Кери Бредшо лепотицата и од турските серии.. море мрш во на мајчината!!! Дури ти се занесуваш овде со глупости јас ја живеам не суровата туку ретардираната и помочаната реалност тука!
    Сиктер не можам да ве трпам веќе

19. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    НЕ Е ФЕР!!! СТВАРНО НЕ Е ФЕР!!! :devil: :devil: :devil:

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ме нервира еден кој е помал од мене 4 години, а ми е сопартиец -ви пишував во сдк пред некој ден и заедно сме студирале на ист колеџ-друга генерација и жими еден живот ми доага да му подарам еден :punch: за да престане да се звери кога и да ме види, и по некоја случајност се наогаме на ф.б.
    скоро секој ден-невиден трачар е,а јас се правам на будала, АМА МИ ОДИ НА НЕРВИ :@ :envy:
    МОРАВ да кажам некаде-инаку ке експлодирам :worried: