Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. T-cent

T-cent Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    12
    значи секогаш ви требам само кога ке имате корист од мене, ее нема поќе така заврше тоа време, од денес вртам нов лист и ќе ви вратам на сите убо за се... за CE !!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil:

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    знам дека ти ги боцкаш сите колеги што се во маалово поставени да ме гледаат ко падната од Марс да сум
    и во Капиштец кога поминувам исто, ама :D игнор е лекот 8)
    за тебе и компанија сум НЕДОПИРЛИВА :!:
    оф Господ нека ми даде сила да издржам, оти мислам дека од нервоза ке полудам веке
    кога им велев на моите да се преселиме од тука неиздржливо е-не ме послушаа :swear:

3. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не ми е јасно ЗОШТО постојано само се жалиш дека секое тенџерче има и свое капаче, а ти си останал како што велиш ти гезве :@ кажуваш глупости поголеми од тебе бе :fubar:
    се гледа дека си срценце иако си ни потпретседател-прво и најосновно ЧОВЕК си-кои и ние, па после се друго
    еве барем имаш нормален однос-за разлика од порано со мене
    се зачудив што ми прозборе денес :)

4. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Не ми е јасно зошто се смееш ама ич. Гледаш зборам убаво немој да почнам да го повишувам гласот како и да е ти нема да си го добиеш туку тастатурава што ја мавам ама гледам дека не е добивка. "Големиот " Географичар што до тука дошол со сите шпицови. Тешко на светот ако ти беше Географичар некој од Монголија ќе отидеше во Тарзанија и ќе мислеше како да го видел Лас Вегас. А да и ти не ме нервирај зошто не дај боже да пукнам ако се случи тоа ќе имаме се урнато. :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
    Бегај ма и ти бегај ти си знаела нешто од тој дел. Оди ма мавни ми се очи да не ти се видат.
    Анфејтфул фала за темава навистина ми се олесни.

5. Moretti

Moretti Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    1.051
    Ќе сечиш вени?сечи бе брат остај ме мене на мира

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    овие маскари веке АМАН :@ :devil:
    до сега сменив неколку-ко божем да заштедам пари, ама изгледа дека ке се вратам јас на квалитет-и малку поскапа цена Лореал е Лореал па кој што сака нека каже :!:
    а за убавина, постојат и вештачки треки- пардон надградба на трепки додека постојат , добро е : :D

и ставрно под претседателе не те бива за таа функција-да не беше претседателот да искомуницирав со него ке се изгубев
    да не разликуваш од Битпазар до Чаир :fubar:
    не знаеше клиниката како се вика пред која требаше да се најдеме со лугето а тоа било Гинекологија Чаир
    фаца си нема што
    срека што мене каде и да ме испратиш се снаогам многу лесно-предност ми е што колку-толку јазикот им го знам , инаку незнам што ке беше :x

7. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    4.036
    Кретенуууу како можеш да бидеш толку глуп да не ја приметуваш мојата љубов која секоја ден ти ја покажувам..како можеш намојата најдрага другарка да и викаш дека чуствуваш нешто за мене...а кога си до мене како здрвен стоиш и не покажуваш ништо веќе 4 месеци. Неможам повеќе да издржам ;( многу ми е тешко шо вака си играш со мене како јас да ти сум играчка.............. :sweat:

8. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Нема човек што ги мраззи повеке од мене овие ШИПТАРИТЕ ...па појма вие немате бре луге! кој гнасен народ, да му се доближиш и да умриш на лице место од смрдеа!! За леб немат да јадат НЕЗНАТ КОЈ МУ Е ТАТКО ПОШТО СЕ ЈАСНО ОД МАЈКА КУРВА, петарди ми купват ми пукат по цели деној... неискапени грозоти! Секоја чест на исклучоците...иако е јасно дека нема такви. .!.

9. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што всушност се замислуваш дека си ти бе
    ако си подпретседател да не си бог случајно :^)
    многу си ги креваш акциите, спушти се на земја малку-спушти се доле :D
    а јас уште те жалев, гревче, душичка :fubar: за таквите ко тебе не е да ги жалиш туку да ги турнеш да пропаднат уште повеке :!:
    незнам што ке биде после први ако кимот има активности-а заедно сме во ким :@
    многу сте напорни на состаноци поинтересно е на активности-само уште тебе да те гледам да ме нервираш уште толку фали па да те треснам од земја-и не доагам неделава што следува на состанок па нека биде што биде, имам јас право малку порелакс да бидам-еее медитација заменувам за да одам на состаноци партиски :fubar: :swear:

10. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Си имала шанса да бидеш со него, така ???
    И тоа не една... Сите си ги прокоцкала !!!
    Јас сигурно не сум виновна за тоа...

Сега ТОЈ е со МЕНЕ, јасно ти е тоа ???
    Преубаво ни е заедно и двајцата сакаме да трае... И додека е тоа така, ќе бидеме заедно ! ;)
    Затоа ОСТАВИ ГО НА РААТ !!! :devil:

КУЧКА !!!!! :@ :punch:

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.286
    Шо да се испукам... ќе си кажам ко чоек. Нема да се дерам сега. Пих свашта!
    И јас да се пожалам еднаш. Добив бе,добив,добив,еееееее! Ама добиено или не, увек ме нервираат исти категории на луѓе... не се вадам на некои таму невини суштествија кои ги сакам секогаш! Умна сум!
    Само тоа што почнав да се занимавам со насилни спортови, не го информирам на фејсбук,ама изгледа треба, за да ми се плашат и да не замараат да не им учукам по некоја! :D Нечеш милом,онда силом!
    Оваа мајка ми па,пастрмајлија ми дава и ми вика смешна си ми ко Гарфилд. Другарка ми три пораки од сабајле,добро дали ти си со сите?! Он ме буди ми вика, абе само спиеш,јас на кафе мислев да те викам на пауза (која пауза бе? ако ти си вработен,не значи дека и јас сум,пф буржоазија!!!), татко ми ме гледа како да сум болна од пу пу пу нешто страшно и ме галка онака,оооо мило...и влошки купува де. Затоа јас не ги малтретирам на фејсбук бре! Пошто дома ме пазат,ме чуваат,знаеш ли шо значи татко ти да е толку ок влошки дури да ти купува?! Ма цар! ЦАР! Другар ми ме вика пурјачиште ќе те тепам со рекет за тенис, акоооо,ела * го врти гзот* ,мавај!
    Добро и вас тука ве малтретирам,ама и вие ме мазите и чувате или нешто такво,ама више има тука некоја мазохистичка ситуација шо не ја разбирам! :D

Татковци купувајте им влошки на вашите искомплексирани ќерки за да не оптеретуваат на интернет со секој безвреден детал од нивниот живот. Уствари немојте...ќе замараат после и со тоа ко јас на пример сега,ама јас само давам пример! :!:

Ама ќе преминам кон фотографирање ствари од мојот живот и еден ден тие фотографии пари ќе ви вредат,слушајте ми го зборот. Коа ќе станам премиерка на светот! Све тоа прљав веш ќе го шиткате на жута штампа за големи пари! :!: :D Парчето торта на Лилит - од тогаш оваа девојка се гледало дека е склона од хедонизам и уживања кои денес се претворија тие апетити во три куќи на Ница,додека просечниот Македонец оди на одмор на Фиџи. Прстињата на Лилит и доле текст, та та та та, според изборот на лакот на за нокти - црвен,уште тогаш младата девојка пројавувала знаци на импулсивен карактер и индиции дека е за вмро,но подоцна стана лицемер и се принаклони кон партијата на народот,што несомнено значи предавство,а и дроља е бе,која фина девојка маца нокт у црвено?! Слика со пивото - ахаааа алкохоличарка!

Дечки...не ми замерувајте... :D :$
    Од 12 месеци,еден ми се гаѓа ваков, сеа ќе лапнам два кетонали и ко бубачка ќе си бидам! :D

12. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Море што се замислуваат :fubar: Ќе ми играат тие некои :@ Море,ми иде да ги задавам :@ :@ :@

Да се испукам?? Море ,на некој на форумов ни крив ни должен ке му скокнам со мојава нервоза... :devil:

13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ^^^ Фала tea4e шо ми ја најде темава,сега ќе ја барав :*

Море У ПИ*КУ МАТЕР и од менструацијата и луѓето и се! Ќе се нервирам јас за глупости,ошто на некој не му било погодено! Аман,јас на сите треба да му погодам,море одете УПМ!!!! :@ :@ :@ Шо сакате прајте веќе!

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    добро бе што се замислуваш ти :fubar:
    Анштајн :!:
    леле гнасо една надуена како ме нервираш не си свесен :devil:
    знам дека ме сметаш мене за глупава-ок јас тебе те сметам за гад :D еднакви сме нели
    секој има право на свое мислење па така и јас моето го изнесов на статусот на ф.б. каде што си ми пријател-ако си паметен, ке сватиш-кога ке му дадеш власт , мок на човек се менува-примерот си ти :!:
    и да не се потценуваме-можеби немам се уште факултет ама не сум глупава-знам повеке јазици од тебе, имам СРЦЕ ра разика од тебе-камен низаеден што обожаваш да деградираш-и мило ми е што ти ја одбив поканата минатата Сабота-знам дека ми вракаш, свесна сум за тоа ама не можеш ти со мене бе 8) така братче, http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... G-9ckhMMzU :rock:

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Неверојатно дволични луѓе!!! :@
    не ми се верува......
    после се што човек ке направи за некој и пак не е доволно...кај уште знае дека ти згрешил не сака ни едно извини да ти каже......дечковците станааа многу поважни отколку 14годишно пријателство...
    ти за нив болна од кревет си станувала да им направиш атер шо се вика тие не двојат 1 час за тебе...запрепастена сум од наивноста на девојчињата :swear:

16. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Добро бре, господо од Топлификација, колку време ќе ви треба да отстраните еден обичен дефект? На сред грејна сезона, дефекти ви се случуваат буквално секој ден, а вас ви треба денови и денови да го отстраните. Кај се видело со денови да нема греење во зграда со 96 станови? На сред грејна сезона, кога времето веќе озбилно заладува? А за што ве плаќаме, и тоа дебело ве плаќаме? За да ни пукаат радијаторите секоја е**на година? За да ни се поплавуваат становите на секои две недели зашто вие не знаете да располагате со опремата?

Срамота е во 21 век |( да се шетаме со по 3 џемпери и 5 ќебиња по дома. Да му е страв на човек прсте од под ќебе да извади, а не па да се прошета од соба до купатило и назад. :|

Да даде Господ сите до еден кои сте таму никогаш да не се стоплите. :devil:

17. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    сватив после зошто така реагираше-твоето ЕГО било повредено-нели секој маж се доживува ко МАЧО
    па кој те тераше да се загледаш во мене :^)
    арно рече едната од сопартијките-им побара уште на пет девојки броеви-мегу редови биди паметна не си ја барај бељата со него, оти само резерва ке му бидеш ништо повеке :)
    мислам дека 7 дена ако не ме видиш ни јас тебе ке биде позитивно и за двајцата :)

18. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како можеше да бидеш копи-пејст на еден од моите бивши бе потпретседателе
    уште ти фали да се ожениш :lol:
    веке ми е СМАЧЕНО од животов од репризи :@
    со срека нека ти е новата девојка-како партија можеме да постоиме и без тебе 8)

19. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    зошто не можам половина од овие работи што ги пишувам да ти ги кажам тебе бе гнасо една :@ :devil:
    да цркнеш да даде Господ
    кај се загледа баш во мене-ама знам што ти е целта ама НЕМА да ти се исполни па да умрам 8)
    ке кренам температура од нервоза-епа кога сум будала :x

20. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Господе дај ми памет, ако ми дадеш сила сите ќе ги истепам :@ :@ :@ :@