Добро жено, значи во се, ама баш СЕ мораш да се мешаш !!!!!!!!!!!! Малку ти е што ти траам од почит, па сега ајде ќе ми тренираш нерви ????????? Доста бре се мешаш во се што правиме со син ти !!! Значи нема нешто а ти да не се помешаш бреееееееее значи сите свекрви се исти МОРАШЕ И ВО КИТЕЊЕТО НА ЕЛКАТА ДА НИ СЕ МЕШАШ ?!?!?!?!? Ах крај веќе, ова ти беше последно попуштање од мене поради тоа што си постара и што си ми свекрва, од понеделник нова песна од снаа ти, и ќе играш во мојот ритам !!!! А кафето кога сакам тогаш ќе си го пијам, доста по триста пати ме прашуваш, ако ми е испиено, ќе си го кренам филџанот !!!! Бре аман !!!
ќе престанеме ли да се караме бе? мора ли да одиш со неа, кога знам дека си "среќен". E*АТЕ ГЛУПИОТ ИНАТ!
Види, сега ќе бидам ептен безобразна: доста ми се ку*чиш! Веќе преку таква си ми дојдена! Не ми се јавувај веќе! И не мора да доаѓа да ме зема среда, ќе си земам такси!
Абе шо да се пукам. Смотаница до смотаница. Ќе земам во нив ке пукам веќе. Немам друг излез. На списокот се: -мајка ми -брат ми -баба ми -дедо ми -тетка ми -дечко ми -продавачот од локалната продавница -продавачка од џамбо -која и да беѓе жената прееска што ме тресна со една кеса од техно маркет мислам ѕвезди броев. Сепак со пукање би почнала од дотичниот дечко па мајка ми. абе не се со сите. не е до мене верувајте ми. Прво и основно. МАЈКА МИ таа жена е без компас. Само прави влези излези во соба и ке прогалами нешто. Ќе почне досадни прашања да поставува на глава ке ми се качи плус па нема да добие одговор. Во последниве денови модерно и е нова година и реченици од типот: Кога ти реков да не шеташ по кратки и боса во сред зима сега БУФТАЈ јас со прст не мрдам .... ке се изназбори па чај ке ми донесе. И нема нзс. ме пука. плус само се распрашува за врската. кога сме се гледале како што ... Што и е не знам како божем еден месец имам дечко. Мрдната. Има 37 години ама жими се климакс ја фаќа на моменти. ДЕЧКО МИ Веќе па немам ни коментар. Лут ми е господинот. И прееска бевме во џамбо па само деловно ми зборуваше. мрднат. Е како да не му се смеам кога е исчукан цел. Да не чека да се извинам ? се шалам- се смири после ама ме нервира. и за Нова година. каде? каде сакам јас. Е јас сакам на плоштад и почна да се кисели... еее на плоштад дрн дрн ... а друга идеа подобра нема. Утре ке правиме муабет. Јао... не не не ... не го можам ни него веќе. место да си имаме романтики муабет ке праиме. епа теле е викам јас. И не лажам. Плус па да го напоменам и фактот не го менува бројот на мобилен за инает. За инает. Мислам не за мене инает туку за неговите. е ај за неговиот инает ние сметки ке трупаме. проста маса. Баба ми и дедо ми - приказна за себе. ке ве поштедам воопшто од коментари зашто ке посакате и вие да ги пукате. тетка ми ... лелеееее ... еднаш ке ја видам и ке ме потапани со говори и прашања. мајка ми на квадрат ставете ја е тоа е тетка ми. Ме убива просто психички. продавачов мрднат а отидам во продавница мора да ме испраша за цела куќа кој како што праи па за комшиите па ги немало па така натаму ... Ма јас дали треба секој моментда сум спремна да комуницирам со секого. Ајде мршка таМУ веќе. А жената леле како ме акнала преескаааааа ... ке ја згазев на место. Лажам немаше да ја згазам ама како бе не припазуваат малку бе леле. За момент ке посакав да не и работи што и да купила од техномаркет ама ја запрев мислата на време. Таа е греота а мене хормоните ме водат деновиве. продавачката од Џамбо како што ми го крена притисокот денеска - Никојјј !!!!!! Што убав привезок си најдов абе како од соништата и беше последен. Одам на каса среќна леле леле , и оп таа го фрли во една корпа ми вика не може чао. и јас буквално вилицата си ја барав наоколу. И викам зашто? Ми вика нели гледаш дека паднала декларацијата не можам да ја куцнам. Викам па најдете ја зашто ви седи таму ако не е за продавање. Ајде ми вика чао има други на ред чекаат не можам за еден привезок да прекинам со работа. уф леле. Ете така. не дека сум толку нервозна да се пукам. Ама да ја олеснам малку исфрустрираноста и да не се мислам веќе. Ајде можеби денешниот ден бил само сон.
Оставете ме на мираааааааа Преку глава ми е од се Немам резерва живот!!! Еден е, и го жиавеам... Оставете ме и не ме полните со глупави муабети Г*з не ме боли веќе, разберете веќе еднаш! А ти не скокај како некој компир, оти ако не гледаш другарки немаш Среди си го животот, хелоуууууууу
не плачам-НЕ,никако.но да знаеш дека ме повреди,неочекувано,немав против отров веднаш да ти пуштам,со твоите исфрустрирани и искомплексирани ситуации на п***ина жила ми се качи,ама нема веќе.идиотка си,заборави дека постојам,и ова го кажувам само еднаш,за жалење си што воопшто сум те ценела,не вредело.збогум и ќе се видеме само во некој друг живот зошто сега нема место за двете,довлно си ми ниска на ниво за да постојам за тебе.едноставно сме многу далеку,а ти тоа денес го покажа.неколку пати се трудеше да ме доведеш до ниско ниво,но не ти успева.така да знаеш.срамота за тебе
Знајте шо??? У пи*ку матер фатете сите,па веќе смачено ми е од сите...морало секоја тема да се одговара...како не,ќе учам кога јас сакам мене ко че ми се учи!! НЕ секој ден станувам од 8-9 да учам..а ако не ми се учи??? Па толку препотентни сите,завршиле факултет научиле нешто,се вработиле Бог знае како и мислат дека се знаат и можат!! Не викам не ги има и арнии,ама појчево се..... Е аман веќе..леле ај уште 4 дена,ќе ве истрпам....па после пак од ново!!
Да ти е*ам глупата скапана професорка да ти е*ам! Јас утре ќе си го расипувам роденденот за само да ја попраам оцената кај неа!?!?!?! УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ КУ*ВЕТИНА ДИГНАТА! ЦЕЛО ШКОЛО ЈА МРЗИ И ПА ИГРА ТАШАК СО НАС! И СИТЕ ЗНААТ ДЕКА Е ЛЕЗ*ЕЈКА И ТАА ЧУКНАТА КРАВА ТВРДИ ДЕКА НЕ Е! ДА ЈА НАЧЕКАМ САМА У ВЛЕЗ ЈА ДАВАМ СО ГОЛИ РАЦЕ!!!!!!!!!!!!!!! РРРРРРРРРРРРРРРРРРР
Нема да се испукам. Со сосема мирна и сталожена фаца ќе ви кажам, и на двајцата - Е*ЕТЕ СЕ! Ви беше убаво кога јас бев на дното? Ми се смеевте? Ако! Епа знаете што, е*ете се уште еднаш! Со кое право ми се насукувате во животот СЕГА? Со кое право ме потсетувате дека постоите? Не ми го реметете секојдневието, зошто ќе ви извадам сукалото па тек тогаш ќе видите македонска свадба! И пајдушко и циганчица ќе заиграте во секунда! А ти душо мене можеш да ми го бубнеш газево во соништата а нејзе бубни и го контото по кое толку се попали! И гонете се и двајцата во 3 лепе! Ајт сиктер одовде! Не. Одмаздата не е слатка. Слатко е чуството кога кругот ќе се сврти самиот а вие ќе си останете со чиста совест и бел образ и покрај се што ви се случило
Најмногу од се што ме нервира, тоа се луѓе како тебе. Што ти е на тебе ма? Што се замислуваш? Ем тесна ем бесна, ама криви се твоите што до толку те размазиле, па си се дигнала во облаци. Ај престани да пребирај, пошо јас на местото на маж ти би те шутнала со една клоца у г*, тоа заслужуваш!!!
ах што не би дала за еден само мој одмор. да отидам далеку од се и од сите да се изгубам меѓу непознати и да дознаам дека постојам. да сфатам како се променив, и дали има начин да го вратам времето. искрено се надевам. ако е грешно да се живее во минатот грешник сум најголем. ми треба промена ми треба најголемата промена во животот за да започнам да го живеам. ми треба да ссфатам која сум и што сакам, ми треба некој. ако 2011 не е подобра со душа ќе ја чекам 2012 може стварно ќе исчезне светов баш би сакала да бидам присутна во новиот .......промена и желба.......
Далеку ке стигнам јас со вас!!!!!!!!!!!!!!!!! Лелеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее што луге ке бевтеееееееееееееееееееееееее,аманн го чекам денот да се отарасам од сите вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гррррррррррррррр
море значи стварно бе секогаш има некој кој на крај ќе ти го е*и денот смачено ми е од проста маса на луѓе кој немаат свој живот или имаат ама преглуп пре досаден и депресивен и мораат да буричкаат во другите животи да кажуваат да образложуваат да истакнуваат работи од минатото оваја вака рекла оваја онака абе да не сакат на арно да те видат проклети предавници продаени души оговарачи дај вреветеси по патот бе занимавајтесе во вашиот тажен и беден живот со нешто што ќе си го пополните времето псссссссссс е*ете се сите губтесе онаму од мојот живот и живејтего својот ако го имате...
Како е можно од толку прашања да не ми се падне ни едно со задача..какооо И што сеа ја ќе треба да преполагам,џабе толку се замарав....аман само 19 бода да имам ништо повеќе...
Добро мајко шо бараше во овај клас да ме запишува,сето простаци се,една проста реченица незна да сврза,ццццц леле страмно било да кажиш дека љубовта кон спротивнио пол постој одамна,се в црвени дури кажа!!! И ова класнава море толку глупа жена,појма од живото нема...МОРИ ГЛУПА ЗОШТО СИ КЛАСНА,ЗАСТАНИ БОРИ СЕ ЗА КЛАСО,А НЕ НЕМОЖАМ ЈАС,ОВА ОНА ГЛУПОСТИ МИ КАЖУВА!!! Таја незнаела писмена уба да напиши,ама знаела да ги прегледа,е како молим те..... А БЕ АЈДЕ ГОНЕТЕ СЕ СИТЕ...А ТИ МАЈКО МОЈА ДРАГА КО ЧЕ СИ ДОМ СЕГА ДОМА ЧЕ МИ ПЛАТИШ ШО МИ ВИКАШЕ ОВДЕ ДА МЕ ЗАПИШИШ!!!!!!!!!!! ПАК МАМА КРИВА!
Е ова веке стварно нема никаква смисла за 2 недели треба да ја земеме платата за декември,а вие усте за ноември не сте ни ја дале целата,нема никава смисла ова стварно веке ми е преку глава секој ден да прашувам кога ке си ги добијам 60 % од платата.Па у пм Нова Година е бе луге нели ми требаат на мене пари.Уф ке пукнам веке само лажговци има околу мене.