Паднав на најтешкиот колоквиум.... и што е уште пострашно, испитот е дуууупло потежок .... ГОСПОД НЕКА МИ Е НА ПОМОШ
Уште еднаш мавни навака со тоа палката за голф, сосе голф топчето во г’з ќе ти ја набутам. Има да го видиш и Тајгер и Вудс во исто време!
Најмногу на свет мразам кога некој оди по принципот: „Зајакот му рекол на магарето дека има големи уши, а Дамбо се скинал од смеење.“ Гадурка. Ајде иш прчи ги таму цицките на КиндерГарден Парти, глупачо одвратна. Треси го газот, море крај краева што сакаш прави, уште некое време ќе те трпам, па после ќе слушам само трачеви како рушиш рекорди за што повеќе мувања во еден викенд.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА е друго немам што да кажам!!!!!!!!!
Викаат ќутењето е злато! ДА- донекаде... Не можам веке да ќутам и да чувам во себе...морам, едноставно и морам да кажам, а и времево смрдено никаде да не можам да излезам - таму каде што никој нема да ме чуе, види, или пак да се сити на гневноста што ја чувам во себе...
Преку таквото ми е дојдено од "најдобри" другарки и нивни лутења, оговарања и мислења !!! Кој што сака нека прави, мисли и збори, јас ќе си го живеам животов ко што сакам, САМ СВОЈ ГАЗДА!!! Цел живот јас гајлињата на другите ке им ги берам (ко што вика баба ми ) а моите само се собираат никој не ги ни погледнува, а не па да праша!!! Епа доста беше!!!
Во моментов личам на акна пубертетска. Ке пукнам подобро јас, отколку да ја затепам најдругарката. Не е таа крива што и е толку дозволено. Токму така. А и не можам да ја затепам, зашто не е таа крива што е неодговорна. Би требало на мајка и и татко и да се истурам. Или на самата себе што не ја родив јас за да ја воспитам. Иц инаф! Ке се расони накај 5 попладне, па нека ме побара. Јас заминав на викенд. Ке ме најде богами.
абе да ти се плукнам во другарката што ја рачунам за сестра добро чупе и јас имам дечко да му ебам мајката па можам да излезам да пијам кафе и да функционирам нормално не сме венчани па и да смер човек треба да чека 5 дена на една порака да му вратиш безвезна си чупе вервај аман дај освестисе еден ден кога тебе ќе ти треба некој сама ќе бидиш уствари нема да имаш лице некој да побараш
упичко матер нека зафати све денес се решија денот да ми го ебат сите до крај и дечко све нека иди упичку материну се јавува во 8 сатот заборајл дека на внукаму било роденден море оди зафати у три лепе пичке материне таму кај шо сакаш оди шо сакаш прај крши гла мрш
ДОБРО БЕ МАЈКА МУ СТАРА има таленти за пеење, цртање, играње, за уште што ти знам какви не, ама баба ми води дефинитивно во најтешката категорија - има огромен талент за глупости правење ДОБРО БЕЕЕЕ ДОБРООООО БЕ ЛЕЛЕ БЕ, како успеала тоа да го направи уште во 8 сабајле, мене стварно не ми е јасно јас не можам да разберам, кој неа тоа и објаснувал... ма не, не е крив тој... КАКО ТОА ги сфаќа работите.... бреј талент невиден п.с. да ви појаснам малку - треба да ја прават операција, и моите се пукнаа од трчање низ цела македонија да и набават документи за да ја прави добар очен лекар, а госпоѓата ни едно ни две.... носела мокраќа во ќесе и ги ПОЛИЛА сите проклети документи и резултати и се.... .........
еее таленти има секакви ама послебно гаден е оној на мајка ми е како бре може се ама тотално се однопаку да свака божеее веке многу ме нервира ии од едно влакненце цееелаа огромна ортома да направи аа како да е малце тоа туку не остава ни да докажеш на пола реченица ке ти каже нешто сосема трето иии зошто за се мора јас да сум криваа....??? па и таа не е малку туку и другиве на живци ми одат замислете само 3 години сме во врска и некни ми рече дека не ми верува
идиоти, идиоти, идиоти. насекаде идиоти! неможам веќе. полудувам. а ти? да, ти! знаеш што? сакам да те видам утре...зошто? ПА и јас сум идиот! голем идиот што уште мисли на тебе!!! Место да пробам да си ги средам оценките и да не пропаднам, јас се замарам со тебе! Се замарам со тоа дали утре ќе дојдеш на кафе (а веќе добро знам дека нема), се замарам со тоа дали...аххх...не вреди, свесна сум. а ти тато? и ти ли најде баш сега да се дереш?
А мори жено, што си седнала, гледаш дека јас сум сама, свекрвата не е овде, си работи жената во двор. И сеа јас што да ти правам муабет ??? Сто пати сум кажала, син ти почина пред не цел месец, ти речи си секој ден доаѓаш овде и жалиш за него. Е па јас треба сеа да се радувам, свадба се спрема, а не ти овде да ми цимолиш. Плус која си па ти да ми кажуваш дека ако не сум носела влечки, бебето ќе добие бронхит ???? Алоооооо, во матката ми е бре луда !
зошто мора ти да си ми татко???? ЗОШТО????? цел мој скапан живот, откако знам за себе, ме срамиш и резилиш низ светов со твоето никакво однесување, и ненаситност од алкохол !!!! баба ја срамеше и резилеше дедо, а ти мене, мама, брат ми... ех да можам некако да си ја сменам крвта, или нешто да сторам да не си ми татко всушност ко мајка ми да нема маж туку трето дете подобро кога потпораснав , мајка ми да ми кажеше дека немам татко,а не вака!!!!! СЕ СРАМАМ ШТО СИ МИ РОДИТЕЛ!!!!! не заслужуваш тато да те викам!!!!! на тројцата си јавен срам и брука и како што веке неколку пати се случи да ми дојде момче на гости, леле во земја од срам да пропаднам знам дека е нечовечки, ама од сега кој и да ме праша ке кажам дека немам татко, Господе прости ми, ама навистина каде и да се појави вториот родител е ЗЕМЈО ОТВОРИ СЕ И ГОЛТНИ МЕ!!!!
Значи подмладуваш кога ме гледаш како се нервирам, плачам... И уште сол доставаш на раната моја! Ти кажав! Ќе ме запамтиш многу убаво! Сите веќе ги сфатија твоите лаги, социјалниотживот ти е на нула... и не ми прави празни муабети!! Уште еднаш кога ќе ми се каче притисокот, не ми помагај туку свести се дека тоа е поради тебе и поради тоа што воопшто не се трудиш да ми помогнеш онаму каде што треба! Ама ќе успеам јас сама, да знаеш, сама ќе се борам за тоа што го сакам, а ти можеш само да ми се клањаш за неколку години. Ама тогаш, ти ќе бидеш странец за мене!!!
Добро бееееееееее.... нели ти беше доста више со играта твоја. Ке полудааааааааааам, неможам да те сватам, најсериозно. Дај бе чукни си ја главата и више еднаш одлучи си што сакаш, таман си помислив ете вреди тој, добар е за мене, кога и тој лев бил бе... напрај муабет бе човеку разбирам Македонски јас!!!!!!!!!!! И ти пааааааааааа другачко моја најдобра, и од тебе ќе се одкажам уште малку, само така продолжи... те немааааааааа, те немааааааааа... епа и мене ќе ме нема уште малку, па ќе видиме што како ќе излезе!
ААААААААА ми пукна филмот денес, жртвувај се за сите, а тие бре? Кај сте? Или мене кога ми треба нешто вас како духови ве снемува! гррр-.- една не искача- и јас седам дома заради неа, од почит ептен другарки, а она ? Јас не искачам од некои битни причини одма она ја глеаш со друштво у парк. Фала
зошто баш сега, на крајот на оваа убава вечер ти мораше да ме оставиш и да одиш да ги видиш нив? ти, мојата најдобра другарка. па знаеш дека тој е таму. и знаеш колку и јас сакав да дојдам и да го видам а неможам.