Никако таква екскурзија Јас затоа ГБ си зедов. Оваа не ми беше во никаква опција за во авион. е сега ти ќе одиш само до Загреб, со тоа колицата ќе ја предадеш пред авион. Реално нема многу лупање. Ќе ја земат пред авион, ќе си ја земеш од доле (освен ако аеродромот не ја дава пред авион, што е се поретко)
Abe malo e moevo 3 meseci. Transporterot moze so mene vo avion i mislev ramot da go zeam za da ne ja nosam u race vo transporter. Korpata odi vo kola sekako. Pred da se kupi kartata ke se razbereme ubavo napismeno so croatia da nema zabuni pa ako kinisame ke vi kazam kako sme prosle
Дали некој можеби ја има количкава? Треба да се породам на почеток од септември, што мислите дали е океј за тој период?
Секако дека може, дури е мало првите месеци во корпа ќе го возиш, дома за во дневна или на тераса за дневните дремки. Од кај 4-5 месеци како што ќе расти наслонот на грпчето ќе го подигаш. Само може да си земеш тенко душекче да си ставиш за подлога дури е многу мало.
Од Чико веќе никогаш и ништо нема да земам, а поготово не количка. Земавме Чико Мултирајд, летна и зимска комбинирана , кошташе 16.000 денари и за ништо не ја бива. Ја користиме 3 ипол месеци и изгледа како да е со години стара и целата се клати. Од Енци Менци е. Изгледа Чико го претворија во третокласен кинески бренд, а цените не ги сменија...
Не знам за другиве ама енци менци колку што знам од кина ја носат робата. Јас од кај нив ја земав Јоие ( не знам како се вика точно) летна за 4000ки презадоволна сум многу е убава летната.
Се двоумам дали е за на зима. Почеток на септември треба да се породам, сигурно ќе биде топло. Ама понатаму... фала на информација, најверојатно ќе си ја земам оваа.
Имаме и 2 креветчиња од таму - дрвено и транспортно и коритце и задоволни сме ама количката ич не се погоди. Демек Чико бренд ама никад веќе...
Јас би ти ја препорачала првата, оваа втората ммогу личи гломазно и како не сигурна не квалитетна. И делот кај ноџињата е краток нема да можеш долго да ја користиш.
Сега ја видов и првата количка што си ја постирала. Гледам во цената имаш и транспортер. Во втората немаш. Ист модел на количка како на втората слика имав за моето и сум задоволна. Максимум ја искористив до година ипол се возеше во неа, после тоа прооде и не сакаше количка. Зимно време ќе облечеш скафендар и таа зимската прекривка одозгора.
Јас го имам релаксаторот од Јоие многу е убав ама ете бебе ич не го сакаше затоа мечето седи во него, а со све е вибрации клавкање напред назад лево десно музики чуда Немав можност да го пробам ќе го спакувам доста му беше презентација
Моево уште си го сака релаксаторот. Исто од енци менци ни е поклон абе душата му ја извадивме од 2 недели кога имаше еве до сега скоро 9м и на одмор си го носев
Браво! Ние лупнавме 12.000 за џабе срце ме боли, несака ни да го види само што го доближувам накај него почнува да урла
Ја му пуштам цртани на тв може затоа е мирен, но и кога има вести седи во него така да добро е. Жив спас иначе не знам како ќе работев, готвев, средував...јасно ми е сега зашто некои мајки сепак користат дубаци и џампери
Ke moze li predlog za ok kolichka do 250-300evra da spodelite od vashe iskustvo. Da peasham i dali ednostavno se podesuvaat od sedechka vo lezechka pozicija 2 vo 1 kolichkite ili pak e podobro da si ima poseben del za se.
Здраво ме интересира тие што ја имате gb qbit +all city, дали поминува како рачен багаж во авион? Или некоја друга да ми предложите да се спушта како за новороденче позиција, а да не мора да ја чекирам како багаж?