https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-количка-диза-бреив-графит/ Дали имате искуство со оваа количка?
Majka I nie ja imame istata kolicka, denes prv pat go staviv sports koto sediste ama samo 2 pozici ima, edna legnata I edna za sedenje.. Dali I kaj vas e taka?
Здраво, еве ги моите дилеми за количка. Која е разликата меѓу Maxi Cosi Lila Nomad black + CabrioFix гратис (29.992мкд) & Maxi Cosi количка Лила ХП Ессентиал блек (37.315мкд)? Мене од прва ми се допадна поефтиниот модел, ама сега видов дека постои и поскапава варијанта, а не можам да разберам зошто е поскапа Гледам дека позитивно е искуството со Лила во форумов, но која верзија од овие две ја имате? Дали има воопшто подобра количка од оваа кај нас или да не барам повеќе, да одлучам за една од овие две?
ХП е теренска количка, па веројатно има разлика во тркала и амортизација. Најдобро е да ги видиш на лице место.
Види ги во бебехоме аеродром, мене секогаш фини продавачки ми се погодувале, и се ми објаснувале. А за барање според мене за тие пари е најдобра, и јас се вљубив одма кога ја видов џабе други разгледував. Само малце е големка за гепек кога е склопена, но ако и тоа ви одговара јас ја препорачувам вака за разлика од повеќето што ги разгледав( иако не сум ја користела до сега, го чекаме уште бебуш, за месец дена ќе ја пробаме )
јас гледав многу колички, тргнав со план да дадам мах. 20.000 за количка. на крај се решив за макси кози лила првата опција која што си пишала ... другата не ја ни гледав искрено и не можам да ти кажам што е разликата сигурно е поубава чим е поскапа. во секој случај за која и да се одлучиш мислам дека нема да згрешиш, јас многу читав скоро се и сешто бев да видам во живо убедливо најубави беа макси кози едвај чекам да ја пробаме
Кое е тоа спортско седиште? Ние ја користевме нон стоп. За седиштето над 6 месеци веќе, има три позиции, легната, полусдната, и седната скроз
Jas ja imam Maxi Cosi Lila, opcijata bez transporter i sum prezadovolna do sega. Ja koristime aktivno 3 meseci i e epten prakticna. Sungerot go zamenuva transporterot, komotna e, lesna za upotreba a najgolem plus e sto se vadi torbata i nemora da trcas so rabotite vo race. Nie koga kupuvavme ja nemase XP i neznam koja e razlikata. Kako i da e nema da zgresite za koja i da se odlucite na Maxi Cosi
https://www.babycenter.mk/mk-freeon-vozicek-trio-comfort-crn-974248.html Здраво, дали има некој искуство со оваа количка?