Здраво. Дали за крштевка купувате поклони на ќерките од кумовите кои се мажени? Јас мислам да дадеме пари на кумот, кумата, синот, снаата и детето а маж ми вика требало и на ќерките.
Здраво ве молам да ми предложите ресторан за крштевка во август ќе правиме каде ќе е пријатно надвор само 10тина луѓе ќе сме
Има добиено некоја мајка од крпите со име со златни букви што ги има по инстаграм? Квалитетни се? Или подобро да земам од Фротирка, барем знам дека е квалитет.
Да знам, мислев од нив да нарачам ама нема златна боја што ми се допаѓа. Ама па овие со златни букви од инстаграм ми се сомнетелни, не сакам синтетика да подарам.
Јас со розова земав. Сакав златна, ама баш тогаш кога ми требаше ја немаа, потоа објавија слики со златна. Не знам каква е.
Крпи давате само на кумот што крсти или на сите членови ? Јас со пликот пари сакав да дадам по една бела крпа на сите но каде да најдам убави но и не скапи, околу 10 парчиња ми требаат
Porano za krstevanje na dete ne baraa vencanica vo crkva da se vencani.Mislam deka baraa deka se vo brak ,obicna vencanica.