Летни чизми!

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Elena-97, 27 јули 2011.

1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.774
    Мене ми се допаѓаат.
    Зашто ако се викаат летни чизми не мора да се сфати буквално дека некој ќе ги носи нон-стоп секојдневно и кога надвор ќе биде 45степени. На лето има и свежи денови/вечери и тогаш чизмиве во комбинација со летно фустанче и потенка наметка,да не речам јакна - за мене одлично.

На lackygirl, enca.69, ana.ubavkata и 2 други им се допаѓа ова.
  2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Мене овие со дупките ми изгледат како оние саксии за цвеќиња што се,само во формата на ногата.

Не би носела,крајно грозно ми изгледа.Чизми се знае дека се за во зима а во лето не гледам причина зошто би се носеле.Се согласувам со Хипстер,и мене некако курвински ми изгледат со кратки панталони,а и многу кичесто.Ако баш толку сакате да носете нешто повисоко со кратки панталони или фустанче носите од оние повисоки балетанки,што имаат нададено нагоре.Јас имам такви и особено убаво стојат со куси панталонки.

За летни чизми едно големо НЕ.

3. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Баш деновиве видов едно девојче, такви носеше...
    Зјапав и зјапав и зјапав... (среќа немав некоја несреќа бидејќи одев по тротоар истовремено), и зјапааав... не бе, колку и да се фалеше таа со тие чизми, НЕ! Не ми се допаѓаат... :shake:

На LetsTalkFashion и Elenaaaaaaaa им се допаѓа ова.
  4. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    мене искрено не ми се допаѓаат и не би носела ...

5. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Ne ne i ne!

6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    да би носела и носам овие си ги купув пред некој ден прелесни се на нога многу убаво седат можат да се направат милион комбинации и воопшто не е жешко...

Прикачени фајлови:

На girl.23, Gea, CIA и 4 други им се допаѓа ова.
  7. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    Мене лично не ми се допаѓаат и не би ги носела,едноставно не ми се женствени и практични за комбинирање на плус 35 кога според мене е дупло поженствено ептен секси штикла и мини фустанче,кои и м гиби нагласиле моите нозе,место да ме визуелизираат како мачорот во чизми :x

8. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    А да, заборавив да си го кажам мислењево на темава. Овие миленцава воопшто не ми се допаѓаат. Знам дека не држат топло, знам дека многу девојки веќе си купија и добро ќе ги искомбинираат, но мене не ми се убави. Особено лошо изгледаат ако пикнеш фармерки во нив, со некое фустанче или суќна можеби подобро ќе поминат.

Од друга страна, има некои комбинации со зимски чизми што ми се допаѓаат. Знам дека се непрактични и дека се што носат блогерките не секогаш е најдобриот избор за во реалноста, но мене ми се допаѓаат (иако немам носено).

Затворени чизми со штикла и отворен прст од типот на
    се океј, но и тие се малку непрактични. Треба да ги носиш без хулахопки (така?), а скоро цело стопало ти е затворено (иако има убави моделчиња).

9. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    Многу ми се типски овие чизми. Убави се за комбинирање кога е посвежо на лето.
    И баш шик се дека се плетени, во тоа е штосот.

Отсекогаш сакав да ставам и чизма на лето, на гола нога, а еве сега имам совршени летни чизмички за таа намена. :)

На IvanaMkd и Rubiii им се допаѓа ова.
  10. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Добро овде кај нас има некој друг модел освен овие погоре со дупки? :^) Досадни станаа веќе, сите исти имаат само различна боја. Одпрвинта ми беа интересни ама сега откако сите си изнакупија досадни станаа.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Имам приметено дека во последно време секаде ги има тие летни чизми. Јас искрено не би носела.

12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Се изјаснив еднаш, но повторно сакам да кажам. Значи главна функција на чизмите е заштита од дожд и снег и од студ се разбира, па поради тоа ЕДНО ВРЕМЕ МНОГУ ОДАМНА се носеа само во зима. Но, :!: креаторите, нивната бујна фантазија и импровизацијата ги доведе до тој степен да мешаат годишни времиња, стилови и се со ред. Не дека не се убави, но се знае што се носи на лето мислам секое време си има свои карактеристики и барања. Што ќе биде следно, зимски сандали? Нема смисла сепак, дека се лични, лични се ама не ми иде математиката некако..

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Абе и мене не ми иде математика како што викаш ти,искрено и мене не ми се допаѓаат и не би сакала да ги носам.А дека биле чизмите само за во зима тоа не значи дека не можат да најдат и друга примена,епа летните чизми не се со волна од внатре :D , а што да речеме за стартките? Па и штикли има што личат на стартки,па не се за физичко и други активности. :D А за лични лични се многу убаво изгледаат.Јас ипак не би,не се мој стил..

14. DarkRose

DarkRose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    21
    Симпатични се, но се знам баш дали би ги носела .. Минатата недела видов една што ги имаше облечено на сатенски (ако така се вика материјалот) панталони :puke:

15. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    ем се сваруваме ем чизми налето .. уште нешто? :^)

16. GoldenValery

GoldenValery Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    Летни чизми - глупости во боја !
    Ма јок бре .. не ми се нешто посебно па за нив да давам 1500 ден. |(
    За на изглед се супер..ехее коа ќе видеш некоја типка со летни чизми ... нозите и се сигурно ко да и се во фурна..алии битно се следи модата . ;)
    Не ми се исплаќа да лупнам 1500 денари ..за нозите да ми вријат ..поарно ќе си купам три пара чорапи за 100 денари и цепи мајсторе :lol: xD

17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мене ми се па ептен симпатични.Ги имам ама ретко ги облакам.
    Зборам за оние рупичастите.
    И сеа со терминов ЛЕТНИ чизми,све се уништува.Мене ми се ова пролетни...или евентуално да се носат у лето кога не е над 30степени :D .
    Кога се носат балетанки,вака овој период ми се океј.Во лето не би ги облекла нормално,ама у лето ни балетанки не носам вака кога ќе размислам :D .

Иначе баш ми се типски во одредени комбинации,можат вери стајлиш да изгледаат. :)

18. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    337
    Не носам летни чизми

19. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Одвратно нешто ми се...али добро сеа...секој има свој вкус шта чеш :D

20. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    Па добро бе ако се викаат летни чизми не значи дека мора да се носат преку ден во лето кога е 40 степени. Се носат во летните вечери или еве сега во пролет нормално кога не врне.Мене многу ми се допаѓаат и многу убаво се комбинираат. Јас имам едни темно виолетови до глужд и често си ги носам.Инаку овде им ги качиле цените 1500 па и 1750 видов на едно место а јас моите од турција за 8 евра ги купив