Пола град ги носи веќе, аман досадни станаа! Јас лично не би облекла вакво нешто, се знае чизми се за во зима, а и плус не ми се ни убави...
Не ми се убави воопшто ни по излгедот ни па се удобни во лето сите гледаат што помалку облека да носат не се издржува на 50С јас уште да облечам чизми ќе полудам
интересна работа се овие летниве чизми мене ми се допаѓаат ама не би ги носела во лето,во есен можеби...
Ни мене не ми се допаѓаат.Во лето се носи нешто отворено да "диши" ногата а не уште толку да се спурува.
Јас си добив на подарок И не верувам дека ќе е топло и запурно зошто всушност е плетка. Не е ни кожа ни гума. И одвај чекам да си ги носам. Навечер со краток џинс
јас имав вакви, но ги носев пролетта но за на лето не не би ги облекла.. освен некогаш на вечер со кратки фармерки
Јас вакви чизми би носела сега ова време - на пролет, а за налето дефинитивно не за на пролет се знае римјанки и балетанчиња
Имам едни сиви,и воопшто не држат топлно ни незнам што таму затоа што не се чизми во БУКВАЛНА смила на зброт,можат да се искомбинираат на најразлични начини и баш фино стојат на нога