моментално оваа ја користам и задоволна сум, за разлика од некои др. маскари значително повеќе ми ги истакнува трепките
MAYBELLINE THE COLOSSAL VOLUM EXPRESS оваа ја користам моментално и сум задоволна чини околу 320 денари
Девојки решив да ја пробам и јас,мах фактор,и читав наназад ваши мислења ама се испобунив неколку типа сретнав што ги препорачувате,со различни цени,и неможам да се решам.Ако не ви е мака,да ми посочите,која е сепак најдобра според вас,и која цена е(и нормално од каде ја зимате),фала виии
Bright ако ја имаш и ја користиш суперфул на авон јас би ти ја препорачала супершок исти пари се а маскарата е неверојатнa, се изненадив од оваа маскара од авон
И јас исто и ептен сум задоволна. Јас си ја купив кога бев на одмор 6 евра беше на попуст. Е не можев да не си ја купам.
False lash effect, би ти ја препорачала, беше 870, па 650, сега не знам точно.Има и уште две нови на макс фактор, ама тие не сум ги пробала.Поскапи се сигурно, ама сигурно и вредат. Добри се и мастерпис и мастерпис макс и поевтини, ама мене ако ме прашуваш поевтини се само зашто се со помалку мл.Четката е речиси иста
Се согласувам, маскарата супершок од авон е топ, само побрзо се суши од останатите, тоа и е единствена маана. А да ви кажам најискрено, џабе трошите пари на скапи маскари... Сум пробала секакви и сепак најдобри се на Голден Роуз. Било која, за издолжување, за волумен.. сите сум ги купила и сите ми се погодија башка и долго траат. А ако сепак сакате скапа маскара тогаш дефинитивно купете за издолжување на трепки од Ланком, само спремете 2000 ден минимум
Јас сега за сега ја користам зелената маскара на essence , а пред тоа ја имав One Million. И од двете сум задоволна.А исто и маскарата на Maybelline и Max Factor
ти ја препорачувам Maxi lash од Oriflame, јас ја имам истата и е мн убава, а цената и е 280 ден мислам во тековниот каталог
Јас на мисс спорти моментално ја ставам и супер сум задоволна,понекогаш земам и од мејбилајн или гош....
јас ја имам земено Impala XXXL 260 денари ја купив ама презадоволна сум ги должи и ги згуснува трепките.... едноставно чудо прави.......
гледам сите ја фалите од супершок од авон..мене воопшто не ми се допадна..многу брзо ми се исуши и не ми даваше воопшто волумен. најзадоволна сум од маскарите на maybelline falsies и colossal. еве како ми изгледат клепките со falsies маскарата