Моментално ја користам оваа преубава е поклон ми е од Америка и ептен сум задоволна А предходно ја користев оваа и задоволна сум, убава ми е само на почетокот е малку течна, но подоцна е подобра.
не давам многу пари за маскара искрена ке бидам имам на авон користено супер шок,на орифламе скоро сите,и највејке ми се погоди на голден роуз оваа
Ја купив оваа маскара и за 100 ден е ТОП. Ја пробав пред некој ден и оригиналната од Bourjois и јас не приметувам никаква разлика.
И јас ја имам оваа добра е.[/quote] Kaжи ми убаво ги издолжува трепките ? Колку време ја користиш задоволна си ? Пошо се мислам да ја земам , и дали трае ?
^ Ја користев до пред скоро, убава е, многу убаво црни, дава густина и волумен и трајна е, одлична за таа цена од 300/350 денари.
Девојки ја има некоја користено Супер шок маскарата од Авон, во последниот каталог 179 денари беше, ја порачав незнам дали е уба, Anyone?
Ади, сите маскари на Супер Шок се добри, само што брзо се сушат. Меѓутоа, да не случајно си грешка? 179 денари е онаа на Колор Тренд, инаку солидна е, јас немам замерки и за таа маскара - издолжува, згуснува ... Упс, моја грешка - ја видов и таа маскара, од последната страница е, така? Си останувам на тврдењето дека би требало да е убава, баш како и најобичната Супер Шок.
Женски а ја има ли пробано некој на Буржоа новата,со ротирачка четка? http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... waoKlGmioQ Ми изгледа интересно,ама да не е комплицирана ? Се мислам меѓу неа и таа Волумајзер .