Ja пробав Max Factor Xperience, иако е нова и поскапа сепак е нула за false lash effect. Не знам ни зашто прават нови кога не можам да замислам подобар ефект од false lash effect маскарата.
Јас како што имам малечки и ретки трепки, само една маскара ми се има погодено (ем не ми ги лепи, ем ми ги издолжува) Bourjois 1001 Lashes
650, aма тубата е голема (13мл) и трае барем 2 месеци со секој ден ставање. Маскарава и издолжува и волумен дава, затоа се вика false lash(вештачки трепки)
јас корситам или vission маскара од орифлем или Golden rose и мнуги ми се убави тие маскари. Ми ги прават терепките баш онака како шо сакам јас
Ја користам оваа веќе неколку месеци и сум премногу задоволна. А и ефтина е, јас ја купувам 130 денари.
Моментално ја користам истава ама некако не сум мн задоволна, многу поубава е оваа на max factor, а исто задоволна бев од авон супершок така нешо беше ама мн брзо се суши
Сакав да ја земам таа жолтата на Мејбилајн ама една другарка ме предомисли демек не чинела, па сега пак немам појма што да купам. Од Авон маскарите стварно крш ги направиле катастрофа жива се. А колку чини оваа последно пастираната на макс фактор?
Карина, нека не те премислува другарка ти за жолтата маскара на Мејбилајн. Една од најдобрите маскари е, верувај. Јас ја имав 100% black и многу бев задоволна, потоа се навлеков на Интенс на Орифлејм, ама во план ми е пак да си ја купам жолтава. Спојлер Еве каков ефект добиваш.