Конечно го пронајдоа убиецот..Сега уште да си се смират со Екбер и супер ќе е Ама мислам дека Јавуз не се предава,нема да ја остави Ѓузиш така
Леле да навистина во право си..Не знае што сака..Од една страна му вели на Озган те сакам не ми се важни парите а од друга страна трча кај Нешет и годи богат и убав живот..Озган е премногу наивен не вреди заради неа да умре И плус постара е од него незнам во што се заљубил!! Татко и на Срма конечно сфати дека е дебил и дека сосила ја форсира ќерката Сега се ќе се врти околу Гузиде Екбер и Јавуз.
Не ни помислив дека педерчево може да биде убиецот. (Се извинувам многу за изразов) Идиот невиден за да ја заштити идиотката Срма уби невина личност.ИДИОТ!!! Малку ќе му е затвор,треба да го убијат бе,да го обесат.! А Емине глупачка на квадрат,им се предаде на парите. Е бравоо.Лигушка,во последно време неможем да ја смиламм..
Аа што Озган ке умрее? Мене ми е најубав он во серијата, он и Бахар многу ја сакав штета што умре одма на почеток.
Највеќе ми е жал што Спојлер Озкан ќе умре Емине ми е многу одвратна, ама кога ќе ја нашминкаат малце поубаво е лепотица.. Ама вака
Еве ја Гузиде невеста кога ќе се мажи за Јавуз Ова е Седа со подолга коса..Овде ми е како самовила Оваа Емине ја мразам како коњ е Еве ја и Еџе со Ибрахим пашата Швалерката на Алтан..Неможам да ја поднесам Срма и секси мајката