Дома скоро секогаш има мајонез, го јадат, ама јас никогаш немам пробано. Од самиот мирис ми се гади, многу лошо ми мириса. ilent: Плус како што слушам бил далеку од здрав и се појавувале акни и чуда, зашто нели - мрсен е, и искрено многу ми е мило шо не го јадам.
Додека бев основно се чудев како прават розов мајонез во една сендвичара. Некое време подоцна случајно ми се измешаа дома мајонез и кечап и добив розов мајонез Вкусен е и што е најбитно калоричен!
Јадам мајонез со помфрит, мајонезна салата, во тостови, со виршли. а и некогаш знам и да си намачкам на лепче. ама ретко.
Јас овие денови мајонезот ми е како дневна доза со се си го комбинирам а највкусен ми е со кисели крастајчиња
ау мајонез хахах го јадам со се шпагети, макарони, тост, пржени компири, со лепчиња во микробранова, во сендвичи, со пица, симитки абе што не хахаха
Калоричен, нездрав и здебелува, а никако не можам да му одолеам, ептен ми е фатален Едно време кога ќе ме прашаа кое ми е омилено јадење, одговарав мајонез
Обожавам мајонез! Го комбинирам со кечап кога јадам помфрит,салама,сирење,кисели краставички,кашкавал,исто и во мајонез салата! Преку лето многу слабо го јадам бидејќи е калоричен и не се препорачува да се јаде на високи температури затоа што содржи жолчка од јајце во него! Купуваме Dijamant classic мајонез! И тој и понатаму ќе продолжам да го јадам затоа што според мене тој е марка за квалитет и не може да се споредува со други!
Мајонезот не е добар за јадење, ама на мене ми е многу вкусен. Не можам без мајонез. Арно ама, откако ќе се најадам мајонез, после ден-два ми се појавуваат црнки на лицето.
Кај мене дома многу ретко се јаде мајонез. Мене воопшто не ми е убав, го јадам само во руска и тоа два-три пати годишно
Јадам мајонез ама не често најубаво ми е да го јадам со домати или со варено јајце во тостови многу ретко ставам или пак така на леб да намачкам и да јадам нема шанси
Мене не црнки туку баш чирови,гнојаници мината недела го тестирав си мислев ми се причинува ама деф.од него ми е ..
Дали некој знае каде да се купи мајонез без шеќер? Обично има одредени количини во секој, ама ми треба без ич.
Во салати го јадам.Вака да го ставам во сендвичи или да го мачкам со нешто друго не.Ногу е мрсен и одма на лицето мозолчиња ми се појавуват.Веќе една догина немам јадено мајонез