Според сликава, не сум сигурна каква боја и се очите, ако се сини, тогаш слични ни се, малецки. Имам малце погусти веѓи, устата ни е слична. Самошто јас не сум плавуша, и подруга форма на косата имам. Фала.
Јас со мама и тато во двор. Само уште не ми е јасно што изиграваат на дрвцата, ама ги сакам и такви. Спојлер
Можеби врска немате со овие, ама мене на нив ме потсеќате Towelie Спојлер Колфилд! Дузи Спојлер Хермиона! Жапче Спојлер Јована! Теодора Спојлер Фермина Даса! Ливинг Спојлер Кити! Лилит Спојлер Амаранта! Виножитка Спојлер Бети Махтуб! Калиопе Спојлер Марина! Меги Спојлер Коко! Ариел Спојлер Госпоѓа Ева! Каша Спојлер Ана Каренина!
Магнолија ми се допаѓа претставувањето низ ликови. Не би рекла дека сум баш Кити, ама ми се допаѓа како лик. А ти Спојлер Наташа од „Понижени и навредени“.
Теодора, единствени ликови во кои можам да се пронајдам дефинитивно се девојките на Мураками! Не знам како е можно, но во сите нив наоѓам делови од себе. Е Ливинг таа од Достоевски ја немам читано Ветувам дека ќе ја прочитам, баш ме заинтересира таа Наташа