Прашав за балетанки зашто кога беше топло ако не балетанки патики или нешто полесно а не зимски волнени чизми ме зачуди и викаа топло ми е жешко ми е :/ затоа прашав али сега на ова врнежливо време не никако ! сепак Ви благодарам..
И јас мислам едно големо НЕ за хеланки би можела да пробаш комбинезон долг или краток доколку не сакаш фустанче http://static.zara.net/photos//2014/V/0 ... 4099162694 од Зара, http://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T2 ... 010_4G.jpg Манго
јас само што ги собув, ги носев на кафе и мислев дека сите ќе ми се смеат ама пола локал беше со чизми,така да слободно носи ги
Кај нас не носат веќе чизми. Вчера видов една со чизми над колена и искрено грдо излега веќе, бидејќи и палто ретко кои носат. Доколку се кракти чизмички, носи ги. Ако се над или под колена не. Ама сепак твој избор.
Воопшто не е срамота, ниту изгледа грдо. Кој што сака си носи. Чизми и во лето се носат, посебно УГГ.
Девојки дали на крем фустанче нешно така би ми одговарале потемна нијанса балетанки и ташнишничка плико, и слика од балетанки и пликот ташна за пример ве молам а јас за тоа време ќе мислам за некаква алка или саат.. Ви благодарам однапред ))
Двата фустани ми се допаѓаат, ама овај вториот ми е повеќе како за посвечена пригода. Првиот би ги порачала ама да е друга боја. Црно е свечено, ама панделката некако ми го прави повеќе како за излегување, вториот поелегантно делува
Малку рано е знам, но сепак да прашам. Здравје дури во месец мај срамота ќе е да се носат чизми до глужд, еве на пример вакви?
Во мода ќе бидат пастелните бои,најповеќе нежно лилава лаванда боја и светло плава небо боја,модели пак ќе преовладува шпицот дури и кај балетанките...
се разбира дека е, надвор ветер дува, невреме се спрема, ти по патичиња,балетанки,оксфордки...од практични причини прво само што не заврнало ќе ти пропуштат вода, а и ладно е бре јас самошто се вратив од кафе и се смрзнав додека стигнав дома...
^ Прво многу е убавко и нежно, а бојата му е баш сезонска. Многу ми се допаѓа,слично гледав тука во Велес но не стасав да го земам. Пишано, јас би го носела со суќна (бела, кремова, потемна тиркизна, светли некои бои, немој со црно бидејќи е нежна боја, ќе се уништи ефектот.) фармерки, шорцеви и останати кратки пантолончиња. Еве некои сликички, не е конкретно со истата блузичка, но може да ти послужат како инспирација за модели и боички.
Како што гледам по блогојте и како што читам сукните како пресираната до колена ќе бидат хит,исто така и не пресираните нормално но таа должина и тој стил...