времево се зафркават со нас ич не му ја мисли,облечи сандалки,загреј атмосферата на свадба и немат да осетиш студ убаво помини си!
Фала ти мила.....најверојатно ке одам по сандалки, после свадбата планираме да продолжиме во некој ноќен клуб.....таму да не ме гледаат ко забегана да сум?
Маичка веќе дојде Јуни месец,времето можи и во Јули да зафркава така воопшто не се предомислувај носиси тоа што сакаш и сандалки зошто да не Но доколку мислиш дека ќе ти биди ладно или нема да се чуствуваш пријатно тогаш стависи чевли и на гола нога немора да ставаш хулахопки,чисто само да не се замараш ти DALI SAMO JAS NOSAM SANDALKI SITE DA NE SE GLEDAT VO MENE DA NE MISLAT DEKA SUM ZABEGANA? гледам дека се предомислуваш затоа размислиси и облечи нешто во што ќе се чуствуваш комотно за убаво да си поминиш....
За полуматурата мислам да не носам обетки, вие што мислите? Ако носам, се мислам помеѓу тие што ги купив заедно со ланчето, бели крилја со црни детали. А другите се топчиња, со црно-бели риги на нив. Да носам ли? Ако да, кои?
Луѓенца готово, одлучив Ќе носам сандалки па ако сака небото и земјата нека се спојат И ми е гајле кој шо сака нека си помисли, и на свадбата а и после неа
Некој да ми помогне со некоја комбинација за бранењето на дипломската? Било што, колку да почнам од некаде
Девојки да прашам нешто а можит и не ми е прашањето за тука. Значит вака си земав едно фустанче матријалот му е прозирен,и сега постатавата ми се крава.Што да и правам,сакам вечерва да го носам фустанчето.Совет некој? Однапред благодарам.
Знам дека е глупо прашањето ама да си прашам поарно, гледам топло е времето.. на сукњи, фустани.. уште носите хулахопки?? Од оние тенките месо боја што се? Знам дека не држат многу, ама да не е срамота да излезам без хулахопки? (за навечер прашвам)
Ограничена со пари си бендисав летни сандалчиња (како за секој ден). Едните се тегет, другите кафеави. Не знам која боја да ја земам, која боја повеќе ќе ми одговара со гардеробата. Која боја е полесна за комбинирање ? (Преку лето ги носам сите можни светли бои, не сум ограничена на 2-3)
На свадба сум месецов на 22.06, и си купив долг тегет фустан мн убав. Е сега и старосватица сум на таа свадба, па се мислам дали цел ден да одам во тој фустан, значи и матично и црква и се, или да земам посебен за преку ден. Страв ми е да не е мн жешко и да не пукнам. Ајде давајте совети, ептен се двоумам. Сакам да го носам овој долгиов оти ми е прекрасен
Земи си пократок фустан за преку ден, ќе ти се смачи цел ден со долг фустан, ем жешко, ем е потешко да се движиш плус ако е тесен..
Па таков сирена модел ми е тесен... Ептен се двоумам. Тој бил вечерен фустан, и не изгледало ко демек убаво за преку ден
Agatha, не дека не изгледа убаво за преку ден, но сепак лето е. Топло е, се потиме Избери си нешто покомотно за преку ден, а чувај го долгиот за вечерта
Јас би ги купила кафеавите дефинитивно повеќе се вклопуваат со летната гардероба,посебно бела со кафеаво ми е омилена комбинација а и мн убаво ќе ти одговарат на пастелните бои што се носат ова лето