@SunnyGirl2 Според мене, апсолутен хит се плишаните фустани и тоа во темно црвена, темно зелена, бисерно сива и бисерно кремаста.
@SunnyGirl2 На една боја, не може, а да не и биде модата сега Во мода се различните дизајни и материјали, а за бојата, секогаш ја носи онаа која ти одговара и како си расположена. Инаку, се согласувам со @Avery плишот ти е најсовршениот избор за пригодата. Провери во Зара, имаат доста интересни фустани. Покрај плишот, би ти препорачала темните светликави како metallic фустани или пак есенскиот цветен принт Јас лично, еве што би избрала: Фустанчето е бонбона, а многу е убаво на квалитет.
Devojki imam edno prasanje mozebi ne e za vo ovaa tema no neznam kade da go postavam, odnosno mi treba idea, imam nekoj vreden konec i bi sakala da go iskoristam za nekoj fustan znaci da go sijam i nekoj vez . Da ne pravela nekoja nesto slicno
Девојки ај совет. Се носат реси? Или да ги вадам или па ке изгубат на модел па да ги фрлам? Некако не сум баш за нив ама ај пак да си прашам ептен се нови.
Лично не ми се баш мој стил, ама не се воопшто надвор од мода, сум видела дека ги носат. Ако ги извадиш, и јас мислам дека ќе изгубат од модел... слободно носи ги вака
1,Исечи го делот од ресите кај што се тие златните нитни 2.Ако се вади тоа ременот горе со токата,исто извади го.Ако не,офарбај со спреј за метал во боја како чизмите Ако се исполнат овие два услова можеш да ги прошеташ низ град
Го извадив ременот горе и долните реси ама пак не сум сигурна. Најверојатно ке останат во плакар. Фала ви девојки
Следната сабота сум кума, тоест дечкоми со него и јас , е сега кај што сме кумови зетот и невестата не прават свадба, само венчавка во црква и веселба дома, па сакам да прашам да ме советутвате што да облечам дали фустан или пантолони?
Јас би облекла не многу свечен фустан до под колена со долги ракави или панталони и кошула. Би внимавала се да е соодветно за во црква.
@Veki4kaa јас би облекла широки пантолони (palazzo) како оние од Манго модели, елегантни со некоја свилена кошула/ кошулка (со кратки/ без ракави и без копчиња) со некој интересен ѓердан. Ама и елегантен фустан со должина под колена би изгледало супер.
Па пробував дома израстурив извадив се и овој некако највеќе ми се допадна како за во црква со шпиц штикли, фустанот е точно до колена. и се мислам помеѓу овој фустан и овие пантолони. ама некако фустанов повеќе ми се допаѓа, сепак сме кумови, поелегантен е. мислење?
@Veki4kaa и мене лично панталоните повеќе ми се допаѓаат. И како модел и како ти стојат на тебе. Не е проблем и таа должина на фустанот, неколку сантими не играат голема улога.