Никита (Nikita)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од AlicaInWonderland, 18 јануари 2011.

1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ја изгледав и јас ама не сум нешто кој знае колку воодушевена. И се си мислам дека Перси нема да умре. Знам дека е крајно нелогично да остане жив после таков пад, ама серијава е полна со такви крајно немозможни ствари.
    Првата реакција за оваа сезона ми беше дека Б'ркоф ми е најјака фаца, а сега мора да кажам дека бакнежот на крај со таа од Дивижн ми беше смешно патетичен :D

Незнам зашто сезонава не ми беше толку добра како првата, некако многу нови ликовии ми измешаа, недоволно обработени карактери, површно нафлани и често се губев во приказната кој против кого иде. Никита против сите ми беше работава.

А за чистачов ни на крај памет не ми текна :D дури и сега коа прочитав само гледам де во едната слика, д во другата, не ми се верува

2. BlackSwan7

BlackSwan7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    33
    И јас ја изгледав цела сезона и мислам дека првата беше многу повозбудлива. Што се однесува до Перси нема да биде воопшто логично да се појави жив во наредната сезона, бидејки нели после сцената од кога падна тој, Роан го прими сигналот од неговиот чип кој се активира само ако престани да работи срцето на тој што го носи (во случајов Перси ). Според мене во наредната сезона Аманда ке стапи на сцена.

3. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    ги изгледав двете сезони во една недела :) :) и мене првата сезона ми беше најјака...Прси ми беше прејак ги поремети сите какви местенки му праеше секогаш наогаше да си го спаси газот :lol: Сега ја гледам 3та сезона и се е сменато малце така тажна е
    за Мајкал се изнаплачив без рака ко остана жими се срце е најјак
    Нз за вас ама мене ми пре секси не можам...се изначекав во првата сезона дур да имат секс ама зато прејако беше :lol: :lol:

На Aries9 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Aries9

Aries9 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    43
    Леле..Дали сум нормална?Изгледав цели 2 сезони во 4-5 дена.Ни една епизода не сум скокнала :!: Се заразив уште од првата епизода.Ах,Никита,Никита..каква bad-ass фаца еј,најјака е,и се дивам по малце :D А за Мајкл да не почнам да зборам...иначе глумел во ''A walk to remember'' прееска приметив,многу е сменет,ама на подобро :devil: if you know what i mean :P

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Поооо она Алекс ке ја манам чудо не знај да глуми значи воопшто не можи да глуми како некоја друга личност едноставно шо прај е изводи |( и на крајот испадна Шон да умри добро некако како загулен ми беше...леле омг Аманда прејако ми беше то со Никита та арна е по она шо го има поминато :lol: :lol: баш ме интересира сега шо ке прат а Рајан го забораја скрос :!:

6. Aries9

Aries9 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    43
    Добро! Што беше со последнава епизода?Дали само мене ми беше досадна,незнам.Баш да видам што ќе биде со претпоследната.Девижн пропадна,останаа само 5 души против Аманда.А кога ќе ја фатат,незнам што понатака..

7. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Последната епизода прејака не очекував дека така ке заврши воопшто :o :o готово со Дивижанот го срушија имаше многу емотивни моменти помегу нив ама најјак дел ми беше дефинитивно ко се врати Никита и ко ги испука сите....леле Мајкал ако не преживееше немаше да ја гледам срцка никита жими се еве се гледа дека ке има и друга сезона сега нејзе ке ја гонат се живо и не живо одвај чекам да видам од кај ке работат сега како ја пазат никита и се...ама не требаше да замини така леле прстенот му го остај :| :(

8. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Гледам дека ќе почнат и на Канал 5 да ја дават.
    Така да ќе ја гледам.
    Инаку страв ми да не ја упропастат со преводот. :)

9. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Од понеделник почнува во 21.30

10. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
  11. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    штотуку ја завршив 3тата сезона и сега си плачам тука :( имав прочитано спојлери за последнава епизода па затоа не ги доживеав некои сцени премногу емотивно, ама сепак беше тажна епизода, а и воопшто, целата сезона беше некако тажна :?: првата сезона беше интересна, ама втората ми е омилена, не беше тажна како третата (имаше и таа тажни епизоди, како таа кога Аманда го киднапира Б'ркоф :( ) и поинтересно беше со црните кутии, а и Овен.. :inlove: третата почна добро ама некако разочарувачки беа последните епизоди
    не дека не беа добри, ама воопшто не ми се допадна тоа што им се случи на Овен, Алекс и Шон, посебно на Овен :(
    , имаше и супер епизоди, како таа со Ари (кога испадна дека е добар :) , ама тоа што му се случи не го очекував.. ).. Б'ркоф уште од втора сезона ми е најинтересен лик, а Рајан дефинитивно најсекси, кога почна 3 сезона не можев да се сконцентрирам кога зборуваа а тој беше во кадар :tmi:

аааах :inlove:
    Сега едвај чекам да почни 4та сезона, ама само 6 епизоди :^)

Прикачени фајлови:

12. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Се заљубив во серијава! :inlove:

13. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Исто... :)

14. cute-32

cute-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    347
    Немам зборови за серијата. Секоја епизода нова акција. Меги Кју е најдобра!

На nadya99 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Е што ептен малку ја даваат серијата со рекла ми 40 минути...

16. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Оваа е крајот на серијата??????
    ЈАс како што мислам има уште натаму или грешам????

17. marta.99

marta.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    134
    има уште две сезони ама 4тата се снима сега , на канал 5 до 2ра сезона и толку

18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    каде на нет може да се гледат новите епизоди...

19. Mei

Mei Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
    Уште една фантастична серија како Orphan black. Многу поинаква од останатите крими серии што ги имам изгледано,со доста интересна содржина која ветува уште од самиот старт и која задржува внимание до самиот крај. Самата серија ја изгледав со голема возбуда,беше доста напната и неизвесна,со многу заплети и интересни пресврти. Ги изгледав сите сезони и не очекував дека последната сезона ќе заврши со само шест епизоди,но може подобро така барем заврши како и што доликува,а не како некои останати актуелни серии кои ги развлекоа до немајкаде и им се изгуби смисолот за гледање. :)