Ама iherb имаат ТРИ шипинг опции. Сите се ДХЛ. Првата е онаа скапата на која секако ќе си платиш додатни давачки. Другите две се обичен дхл, се чека дури и по еден месец да ти стигне нарачката.
Здраво!Дали може некој да сподели искуство со wish?Начин на плаќање и подигање на пратката?За колку време стигнува?
Шипингот зависи од производите кои ќе ги порачаш. Има брендови кои се iherb ексклузвни брендови и обично за нив е бесплатен шипингот. А производите стигнуваат од две недели до месец дена. Сум приметила дека шипингот исто зависи и од кои брендови ги порачуваш
Најди производ со фри шипинг и после нарачај си што сакаш се во кошничка ти е фри. Треба малце повеќе чепкање ама се наоѓа.
Има некој порачувано фармерки од mymoda? Поточно ме интересира за mom jeans какви им се, се мислам уствари да идам во продавницата нивна да ги пробам, ама имам прочитано дека демек ги немале истите производи онлајн и во продавницата...
Мој совет е да си пробаш таму. Броевите не им се стандардни и ми се случило два пати да менувам. На крај уште ќе платиш два пати достава ако не ти одговараат.
Мом џинс најдобрп да купиш во Ваикики. Уште ја чекам пратката од Guess и веќе не знам каде е. На тракинг страната не се ажурирани податоците од 18ти Февруари, а веќе сме 22 Февруари. Преку ДХЛ е пуштена.
Imam edno prasanje.Imam naracano proizvod od Ali ekspess,no seuste ne e ispraten.Za nekolku dena ke istece rokot do koga mora da se prate i dokolku ne se isprati avtomatski treba da mi se vratat parite.No problemot e sto plateznata karticka ke mi istece bas togas.Dali otkako ke vnesam podatoci od novata,vratenite pari ke se uplatat na novata ili pak da se oprostam od niv?
Зошто Zaful не врши достава во Македонија моментално? Дали имате инфо кога би почнале да вршат достава?
Бубаче, има ли некоја новост за нарачкава и дали ти е испораката за Мкд или за таму? Сакам да нарачам нешто, па затоа прашувам.