Здраво, дали некој има нарачано од страницава https://welcomebaby.mk/? Или ако знаете каде може да купам убава бебешка корпа за новороденче.
@DEFNEDEFO Провери дали ја имаат во продавницата кај нас? Воедно може да пробаш да му пишеш да брендот, дали ќе ја има и тука или пак дали може да ја достават во продавницата и од таму да си ја превземеш. Да си ја пробаш среќата така @elenaklasik Зара. Од другите две, Резервд. Но, се подразбира зависи и за какво парче поконретно прашуваш
Здраво, дали некој има порачувано Најк ТН поточно, од онлајн страни? Копии нормално. Оригинал не можам да си дозволам, меѓутоа и копииве се околу 3000 што не се малку за да ги фрлам за 1 месец, а сакам да го израдувам син ми. Предлози и искуства Ве молам Искуства со Морски патики на Инста и Sport Illusion на фб?
Имам нарачувано од страна од Косово, и презадоволна сум. Само не знам дали имаат детски броеви zibuzz_outlett
Направив нарачка од Reserved , дента кога ја испратија ми пристигна известување дека два од артиклите не се достапни и дека сумата за наплата ќе е помала, но нема никаква промена во сумата, се уште си е првичната. Некој вакво искуство да имал?
Со Reserved не, со Sinsay вака ми се има случено. Точната сума ми ја наплатија, без производот што фалеше.
Нема абер од пратката а утре последен рок на достава е, ја следам на страната на Мик Мик 27.08 е креирана и не е мрдната. Толку од тоа дека се оправиле Резрвд
Има ли некој телефонски број од нашава пошта кај што вртите кога пратка ви доцни? (Ама да дигаат) Од 28.08 е дојдена во Македонија, статусот стои “Испорачана“ а ништо не ми е стигнато.
Зошто не дака да ми се направи нарачка на ресервед, пишува грешка во адреса ама таа е Па уште направиле ако плаќаш во готовина достава 49 ден… Порачал некој сега брзо ?