Јас можам да влезам на страната за визи со овој линк, ама таму нема инфо за аплицирањето, мене ми треба на која страна да се логирам со овој маил за да си видам уствари инбокс дали има инфо некое, пошто за да се логираш на страната заапликација мора предходно да ти е креиран некаде маил, како на јаху пример. Пробав да влезам овде, не може.
@1209 проблемот е друг тогаш. Пошто меил кој завршува на @t.mk овде кај нас е на телеком. Значи врската е таа. А каде треба да се најавиш со овој е маил мора да пиша некаде. Ако не пишува случајно во меил на акаунтот што го имаш веќе овде. Затоа мора да се најавиш овде прво, а ти пиша дека не можеш. Зошто не можеш да се логираш тука? Се појавува грешка? Немам акаунт и не знам која е процедурата и што се бара.
Неточен пасворд, ама нема копче да побараш пасворд демек згрешен. Не знам ајде да не ве замарам и пишав на девојката ќе видм дали ќе ми врати. Фала ви.
Информациите тогаш треба да ти ги каже девојката. Ако има некој проблем повторно, можеш да пишаш овде или во лп. Знам дека не помогнав многу, но сепак стојам на располагање.
Јас знам за две продавници - една во Ново Лисиче кај Рамстор/Базаро/Рептил/Жито маркетите ако знаеш каде се и другата на Првомајска, во близина на Мамас на ќошот. А да има и една во Кисела вода ама не знам каде поточно, види на нивната страна на фејсбук мислам дека ги пишува сите адреси.
Спинер Така ги викаат Кај керка ми во клас сите деца имаат Прв пат слушам дека е за намалување на стрес.Децата побудалеа по нив
http://www.crnobelo.com/zabava/inte...meni-dzamliite-i-klik-klakot-od-nasheto-vreme интересно, изгледа заразно. Може да си ја купам.
Дајте предлог за некое туристичко место во Хрватска освен Дубровник,дали некој е бил во Вис,сакам некое помирно место..Ако има на форумот таква тема нека се префрли прашањето,јас разлистав ама не видов.
Девојки и момци, дали некој/а знае која е процедурата со документите на факултет, по промена на презиме? Се менува само индексот и студентската легитимација, или сите документи од уписот (извод, свидетелства, листовите за упис/заверка на семестри, итн.)?
Знaе ли некoј кaде се нaoѓa прoдaвницaтa зa мoбилни Ledikom?? Мислaм декa е нaкaј битпaзaр aмa не сум сигурнa.
Дали знаете каде има продавница на Маниа? (Мислам така се викаше, беше продавница за накит, ташни, паричници и такви некои слични работи). Имаше во Буњаковец таква продавница, но гледам сега на нејзино место има друга продавница.
После Битпазар само треба да продолжиш право, всушност се наоѓа од десната страна на улицата после Битпазар пред пешачкиот мост, ќе видиш има голем натпис. Едно десетина минути пешки после Бит Пазар значи од десната страна на улицата.