Знае ли некоја дали страната www.natabanu.com за гледање во странство се наплаќа.? Си гледам серии па да не ми дојде страшна сметка
Еднаш кажував за овие најдоле на пипакот има едно се отштрфува однеси го кај некој да види осигурачот да не е изгорен па затоа не работи. Да купиш ако си од Ск имаш:Ауто,лидер,на пазариве БитПазар,Ѓорче,Буњаковец скоро на сите пазари и авто козметика продавници. Fm modulator се вика чудово, пиши ми лп ќе ти објаснам ако не ти е јасно нешто
Фризерница во Скопје што работи во недела? Ми треба добро да фенираат. Накај Центар, Карпош 1/2, Капиштец, евентуално накај Чаир? Фала
A и D капки каде има и колку коштаат? Павловичевата крема на д-р Павлов колку пари е? Поззз мм, и капки што помагаат при слабеењето на алкалоид помогнале некому,колку се?
Мене ми искачат пликови големи од тоа што кожата ми е мн осетлива. После депилација одма во салонот ставам медицински алкохол. Одма ми помага пробај
Познавам во чаир т.с тетка на дечкоми е она работи и во недела на повик. Морам да го пофалам салонот мн добро работат сите Ако сакаш ке ти дадам моб во лп
Пилинг за тело, можеби и за лице. Пред бањање на сува кожа или на малку влажна кожа се нанесува пилингот и се трие. После се измива. Ништо комплицирано. @SunnyGirl2 ad капки има во секоја аптека, исто и Павловиќева. Ако сакаш оригинална, околу 200-300 денари е. За капките не знам.
Izvinete sto sum nadvor od temata.Sakam da prasham kolku e danokot personalen na dobivka ?Odnosno ako prevodot na stranata so cena od 300 denari kolku treba da platam danok? Vi blagodaram