Ај тука ке си прашам. Значи во последните неколку месеци сметката за струја е многуу висока значи премногу штедиме за струјаа и пак 4000 ми иди а лето е ништо не пуштаме ни клима ни ништо..Шо да се превземи можи има некој сличен проблем..
Запиши го саатот и право во ЕВН на израмнување. Од Фондот за ПИОМ само што донесоа налози за пензии...така да, очекувај утре (ако е во сегашната група) Од Шарлота. За 500 денари добри 30 парчиња. За 50 денари и до дома ќе ти ја донесат
Извинете што упаѓам во темава без некоја причина. Пред некое време пишав некоја од членките ако работи во банка да ми пише ми требат информаци за кредит. Сега прочитав @referentka дека работи во банка. Кога ќе можеш пиши ми лп ми требат некои информаци во врска со кредити. Фала ти
Ташнине o-bag ги има некаде во некоја продавица или некока фуфа си ги продава од дома? Го листам профилот на фејс ништо не разбирам...
И на блокиран број можеш да пратиш порака, него нема да му стигне но од кај тебе ќе покаже пратено. Проверено е ова.
Ќе има утре пензии. Ова сигурна информација. Инаку нема групи веќе. Сите се исплаќаат одеднаш со години наназад @referentka
Феминки ми треба линк од форум за (нелегален) софтвер. Може помош? Барав на пајрат ама го нема тоа што го барам.