Во продавницата за играчки во Глобал што е до катната гаражата. Кај она Детска куќа, зад аголот. Мислам дека Лотус се вика ако не се лажам.
Ако добро се сеќавам, треба да уплатиш во банка уплатница, околу 100 ден мислам дека беше плус провизија 35-50 ден во зависност од банката.. Спојлер http://www.ttfv.uklo.edu.mk/images/prv_ciklus_na_studii/uplatnici/uverenie/za_redoven_student.jpg
А како планираш да продаваш, парите каде ќе ти стигнуваат? Сметка на фирма? Сакаш твојата сметка да ја искористиш? Џабе ќе пробуваш на црно, кој ќе ти порача производи ако не знае која фирма стои позади тој сајт... може да ги измамиш на крај...
Се бара помал стан/дел од куќа со посебен влез во Кисела Вода, до 150 евра ќирија за една вработена личност. Доколу има некојшто издава,ве молам да ми пишете
Ebay, а плаканјето оди преку paypal. Продажбата преку ebay не е работа на црно, може да продаваш како индивидуа или како фирма, сеедно. Не ми е целта да измамам некого. Online продавница може да отворам подоцна само доколку оди продажбат. Да отворам предвремно фирма а да не знам како ке оди продажбата не ми е разумно. Прашањето ми е сосема друго.
Како беше за плаќање на таксена марка преку мобилен? ТМ име презиме 50 ? Пробав вака не ми функционира