Да не знае некој како се менува пасворд на вифи на Вип? Јас ко што знам од операторот ти го менуваат, ама ми кажаа дека и од дома можело да си го смениш.
Ako ne e za mobilen internet togash online mozesh. Kje odis na strana 192.168.1.1. Kje se registrirash, spored tipot na ruter mozhes opsti username i password da najdesh. Najchesto se admin i admin, ili eventualno tvojot pass na ruterot sto ti e. Natre kje vlezish i kje smenish.
Дали има врска оперативниот систем за лаптопот како ќе се слуша кога работи? Се разочарав, на Убунту моментално многу се слуша тоа вентилаторот, а само Chrome што имам уклучено
Чим на убунту бучи многу,рачунај дека на друг виндовс уште повеќе ќе бучи,проблемот е до температурата на лаптопот,не е ок однеси го во некој сервис,да го ичистат и тестират дали е све ок.
Не е проблемот во опeративниот систем. И кај мене така работи компјутерот, а користам Windows. Кога прашав сервисер ми рече дека треба да се отвори и да се исчисти.
Не знам која е графичката. Не се разбирам многу од компјутери и затоа ако нешто ми е сомнително, прашувам сервисер. Компјутерот е HP и го користам подолго време.
Тоа и јас велам, чим на Linux прави потешкотии на хардверот кој знае што би се случило со WIndows 10 ако стави.
Девојки незнам дали е за тука но сакам да ве прашам дали некој е зачленет во авон и како може да се зачленам јас
како не важи? мн ве буни терминот приоритет ама матичниот тоа треба да ви објасни.Приотитет не е исто што и итен упат.Со термин влагаш на термин,мораш денес да го реализираш.Приоритетот важи седум дена и значи дека во толпата закажани ке те пикнат некаде и ти да влезеш иако немаш термин и час.Дали денес или утре или за три дена зависи од тоа колку има пред тебе.
Епа тоа го реков и јас, влегуваш откако специјалистот ќе заврши со пациентите кои имаат закажано со мој-термин. Пред мој-термин, проритетен упат имаше друго значење и предност пред сите пациенти.