Oдкaкo си им гo скршилa ќеифoт нa сите тетки и бaби ти текнa дa гo смениш Секaкo декa мoжеш. Амa кoјa е процедурата, не би знaелa дa кaжaм. Пo некoјa лoгикa ќе ти треба пoтврдa зa неoсудувaнoст, a пoтoa вo мин.зa прaвдa дa нaпрaвиш прoменa нa лични пoдaтoци.
Не работи ништо во недела. Има неколку одредени недели, обично околу попустите кога работат. Сега не.
Знаете ли некое место низ центар каде виткаат подароци, но не со обична украсна хартија, туку со онаков материјал за виткање, не знам дали има некое посебно име, сигурно ќе ви текне за кој зборувам?
Дали можете да ми помогнете си купив конверс бели но откако ги исправ добија една розева боја од што може да е тоа од позади негде иде одоздола ги исправ уште еднаш се извади но пак се појави ве молам за помош
Кое такси ке ми го препорачате само да не ме вози без врска низ ск за да стигнам до воена болница и на кое место да го чекам.Не сум од скопје ниту го знам.
Било кое, сите исто ќе ти земат. Симни си ја апликацијата - Викни такси - од плеј стор, таму ги имаш сите броеви Вардар, делукс, панорама, парк, наше такси, јелоу...тие ги користам вообичаено.
Ne tuku podesnka mi se susea no posle edne cas dva viduov rozevo na niv gi staviv na senka da se susat