Свежи имаше на битпазар пред некое време, не знам дали се уште има. Оние што продаваат покрај улица имаа, цена не знам, ама мислам дека се многу скапи.
Мене ми се допаѓа, има специфичен ама убав вкус, меѓутоа повеќе ми е како десерт од типот - капучино со шлаг, отколку кафе. Имаат и кафе за носење, само не се сеќавам како одеа цените.
Дали некој бил во продавницата ТИДЕА? Пред некое време се отвори, на Facebook ми излегуваат слики од нивните производи, а бидејки ми требаат многу работи (ситници) за уредување на домот, да знам дали воопшто вреди да одам до таму.
Дали некој знае колку се движат златните и сребрените белегзии како за машко? Не оние скрос дебелите просечно онака ???
Бев до аптека да земам септолете, вработената ми понуди може над 7-8 вида, т.е вкусови. Некој што земал и му помогнале да ми каже кои се најефикасни?
Ти ги препорачувам Септолете Тотал (сино пакување). Освен таблетите, по потреба го користам и спрејот Има побрз ефект има од таблетите.
Жени која знае како да пресметам процент, мозокот ми е блокиран. Пример како да пресметам ако од 15300 гласачи има излезеност 3100 гласачи, колку е тоа во проценти Едит: Дали е 3100/15300*100 ???
Дали некоја феминка знае од каде можам да набавам бадемово масло и по која цена, и ако можи да ми одговори? Итно ми е.
Како да стигнам од МОН до главната автобуска во Скопје? Далеку ли е? Автобус или такси во близина може да се најде?
Од другата страна на раскрсницата, кај филијалата на Тутунска Банка има постојка. Таму поминува 3-ка и ќе се симнеш на постојката кај железничката станица.
Девојки кога претиснам на некоја група на фб да не ме додаваат повеќе може ли некако да се повлече тоа и повторно да можам да бидам член на таа група?
Каде може да ги продадам книгите од факултет, дали тие што продаваат книги покрај кеј купуваат такви учебници...?
Во Џамбо веќе ги изнеле новогодишните украси, не сум сигурна, ама мислам дека има и постелнини. На други места не сум видела сеуште, рано е. Ако си член на некоја група, не може да те "додадат" повторно. Ако ти пречат нотификации, веднаш до она Joined имаш и Notifications, селектирај off. Не сум видела книга за факултет кај продавачите на кеј. Јас моите ги продадов на колешки/колеги.