Да прашам Ако ортопед ви даде дијагноза дискус хернија на основа на ртг, но бара да направите магнетна, кој треба да го издаде упатот за магнетна? Сите си ја префрлаат топката.. Темелков не праќа кај матичниот, тој требало да даде, а матичниот вели во никој случај тој не давал, Темелков требало да даде.
За глава неврологот дава упат за МР, исто би требало и за рбет ортопедот. Матичните не можат да дадат за МР.
Па и доктор е, оној Златко Темелковски, не знам искрено дали е уште директор не оти е интересира Муабетот ми беше, зема плата ама е знае зошто.. Еве денес бев од сабајле, вторник е во амбуланта ама него го немаше Тоа е..
Драги женски би ми значело ако ми кажете било каде во скопјево продавница кај што сте виделе тетратки со преубави корици колку сака нека се пари ама негде каде што има голем избор
Неможам никако да се одлучам па мора да ми помогнете Се уредуваме дома и неможам да изберам помеѓу овие 2 маси (Бела јајцевидна маса со инокс ногарки) И оваа огледална маса од југоекспорт не се гледа убаво....значи огледална е коцкаста маса Масата ми е преубава меѓутоа јас сум заљена во заоблени површини, едниот крај на гарнитурата ми е заоблен вака Трпезариската маса ми е јајцевидна форма... Мене првата маса ми е убава ради формата, и ќе ми се сложува со трпезариската а огледалната ми е поуникатна..и неможам да се одлучам Е сеа јас искрено не се држам строго дека се мора да биде во една форма....Собата да е круг и цел мебел мора да е заоблен....Или собата е коцкаста па мора и мебелот да е со прави агли....Мене тоа не ми игра улога доколку знаеш да ги уклопиш убаво стварите.... Хелп