Каде би можела да најдам од овие епрувети и овие што се мина како можам да ги направам Посебно големата
Од пред некој ден кога ја отворам YouTube апликацијата на мобилен ми дава реклама пред секое можно видео и е крајно иритирачки. Има ли некој начин да ги одбегнам рекламиве? На лаптоп имам инсталирано екстензија AdBlock за Google Chrome, ама не знам дали има некоја можност и за мобилната апликација.
Можеш да симнеш од нет сликички, ќе ги испечатиш, ќе си ги исечеш и ќе си ги залепиш на картон за да бидат цврсти...
Девојки ако на грешна тема поставувам прашањево извинете... Дали има некој сметководител на форумов една консултација ми треба? Фала однапред
Сребрена боја цедалка за садови на две нивоа имам видено во продавниците за домаќинство на Бит-пазар. Сигурно има и на пластичарска.Провери таму. Ако бараш на таа боја на едно ниво, не сум видела.
Ќе го правиме купатилото со мм. Искуство од некој дали сјајни или матирани плочки. Дали би се лизгале подните да се сјајни. Сега каде што седиме подните се матирани и не се лизгаат ама дојди исчисти ги од бигор да те видам хаха. А кај мајка ми и подните беа сјајни но не се сеќавам дека се лизгле претерано
Дали ќе се одржува утре наставата во школите?Ми кажаа дека на Телма рекле дека нема да се одржува ама да си прашам.
Dali nekoj slusnal za dm karticka za kupuvanje? Kako moze da se izvdadi? I dali moze da se koristi za vo site dm drogerii?
Картичка наместо поклон да купуваш, пример вакво даваш. Ако е од 1000 ден, може да се купат производи во вредност од 1000 или 1000+ тоа плус што е си го доплаќаш. Кусур нема
Јас многу пати имам користено вакви картички убава работа се можеш да отидеш во било која комерцијална и ке ти дадат ваква картичка можеш за 1000 ден во некои од продавниците во сити молл да купуваш или во дм.Јас нон стоп од дм си купувам све што ми е потребно од козметика,хигиена и сл Каде да најдам чаши на нив што пишува најдобра сестра,другарка,мајка и сл? ИМаше една продавница во Гтц кај сендвичара Нино али незнам дали работи
Да работи продавницата,имаш и штанд во Џамбо пред Васидора. Може ли од ладново да се празни батеријата на телефон?Сношти имав 30 %,сабајле кога се разбудив се испразнил и исклучил.Инаку немам проблем со батеријата и не ми е уклучен нетот ноќе.
Искрено да ти кажам незнам не се разбирам многу со овие работи ,али можно е и мене многу ми се празни батеријата недела дена . Се надевам дека некој што знае ќе ти помогне Иначе фала за информацијата за чашите