Не сум користела до сега, но претпоставувам во било кој нивни маркет. Ако некој овде користел нека каже, ако не исконтактирај ги и прашај ги.
Јави се во дм или во Комерцијална Банка ќе ти кажат подетални информаци или иди во некоја филијала на шалтер побарај ќе ти завршат работа
Се користи за чистење, т.е. избелување и дезинфекција. Мене ако ме прашуваш, варикина е најјакиот производ за дезинфекција. За што ти треба или онака прашуваш?
На која возраст кучињата полово созреваат и може да се направи кастрација? Дали процесот е поврзан со расата (прашувам за белгиски овчар кој има 9 месеци) или само со староста на кучето?
Ај да прашам , како може личност со завршено средно економско да стане медицинска сестра ? Што таа личност треба да има полагано?
Biser prom ke vozile posle 16 mart a na reklama 5 gledam ima taksi kopani sto vozet ama nezz dsl e sig so niv
Вонредно завршено медицинско,па се полага државен испит за медицинска сестра. Имам блиска личност која заврши на тој начин.
Комшиите од спротива често користат некоја навидум ламба, ама изгледа како правосмукалка и свети црвено..значи не е обична столна ламба...луѓето се постари па претпоставувам од ламбата имаат некои здраствени придобивки. Има ли некој идеја што ламба може да биде? Не шпионирам намерно ама немаат завеса на прозор па сакал или не се гледа