За вгодина ќе си знајш велат со мало бебе било простено ако ја пуштиш машината или да испериш ама јас ако сум не пуштив дури денеска ќе пуштам...
Мала сум бебе да имам ахахај истурив сок врз постелнината морав да ја исперам копаше на сок од праска..нека ми прости Господ. Едит: Некој што се разбира добро во телефони, лаптопи, фејс нека ми пише одма лп итно е. @ЕденЧлен maybe you?
Може прашањево не ми е за тука ако има потреба нека се премести Што да направам на истаграм тие што ги немам фолнато или што ги немам за пријатели да неможат да ми го гледат профилот ,отворен ми е и незнам како да го затворам за такви барав насекаде ама не ми иде. Ако некоја членка знае нека пише фала
Кликни на тоа десно од срцето, значи во десниот ќош.Има едно како човече, после кликни на трите вертикални точки во горниот десен агол и смени.
Каков е законот за волонтирање доколку си во работен однос? Дечко ми е во работен однос, но сака да волонтира во некој ресторан за да стекне поголемо знаење во кујна околу припрема на храна и нејзина презентација. Како може да се регулира тоа? И дали знаете некој ресторан во кој бараат волонтери во кујна?
Ajde malku pomoss za dve nedelii idam vo druga drzava pa mi treba sovet malku kako da imam mreza za da im se javam, dali tebe nesto da se aktiviraa i ako imam mreza ako ukljcam interent od tamu dalii kje dojde ajle smetka bidejke na pripej sum I malkuu podetalno da mi objasnitee kako odee toa ako zvonetee se nekoj sto pratuvaa vo druga drzava
Може мала помош од (поранешни) студентите овде? Не добив одговор во темата. Да знам да планирам каде да се стационирам доколку имам право за аплицирање на само 3 факултети севкупно.
Zdravo... sakam da ve prasham koi se uslovi za zapisuvanje na godina na fakultet... jas sum vtora i sakam da znam koi uslovi se za da zapisam treta t.e. 5 ti semester...?
Септември, ќе си уплатиш рата за трета година. Ќе ги имаш собрано сите потписи од сите предмети и ќе дознаеш колку кредити треба да имаш исполнето од предходната година. Ако треба ќе презапишеш некој предмет, се ова ќе дознаеш на Студенски прашања.
знам дека не бива оваа работа, но ајде случајно да прашам, дали купено парче облека од вајкики од сити мол, може да го сменам во рамстор? многу сум во гужва нема да стигнам во еден ден, па си праам филмови дека може, па да ве слушнам вас, драги мои