Мене ми кажаа дека не може. Секоја продавница си била за себе во тој поглед. Тоа беше некој ден пред нова година, ама треба да е уште исто. Јас прашав во Сити мол инаку.. затоа што рамстор ми е поблизу.
https://www.instagram.com/ariananila_jewelry/ Има и фејс под исто име барај. Од Косово е. Достава e 3€. За 10тина дена отприлика стигнува. Имам неколку пати пишано тука, дека јас сум многу задоволна. И од соработка и од производите
Би требало и во Тинекс да ги има. Пред две недели беа на акција мислам, 1+1 гратис (еден машки и еден женски). Провери можеби сеуште има.
A dali moram da imam barem eden predmet polozeno od 4 ti semester za da zapisam petti t.e. treta godina? Takvo nesto slusnav
Немате водич? Секој факултет има различни услови за семестрите, во водичот ќе ги најдеш потребните информации или на студентски прашања.
Мораш, не можеш без ниту еден предмет. Имаш услов колку кредити ти требаат, секој предмет носи одреден број на кредити да можеш да го исполниш тој услов. Зошто едноставно не отидеш на Студенски прашања и ти биде се точно одговорено?
Znae nekoj kako funkcionira zegin kartickata, za sekoe pazaranje se dobivaat poeni ili za odredeni proizvodi so biseri ... i na kraj sto se dobiva sto mozam da iskorista.m?
Пишувам во темава зашто е поактивна од онаа за компјутерски прашања и проблеми, а итно ми е. Последниве денови ми се појавува еден проблем: Одвреме навреме компјутерот ми станува многу бавен, ако не го исклучам почнува да мириса на изгорена пластика и скроз се кочи, не реагира. Можам само да го извадам од штекер и да го вклучам пак, и после тоа си работи нормално се` додека пак не се појави истото. Што може да е проблемот? Статичен компјутер е, не е баш нов, вируси нема, го проверив...