На телеком сум,и бев задоволна до денес.Надвор од државава сум и само што ми стаса порака дека сум надминала 1000ден за роаминг,ако сакам да сум продолжела да се јавам на 141.Каков роаминг што им е на тие не го ни носев надвор од соба тел а имам вифи во смештајот.Ви се случило ли вакво нешто?Стопати досега имам одено во странство не сум неписмена,за да уклучам мобилен интернет башка ми јавува предупредување дека аум во роаминг дали сакам да продолжам треба да одобрам.
И јас имав таков проблем. После долги влечења ми одобриа пола сметка. На рачун на тоа,последнава година,нон-стоп ми крадат интернет. Еден вработен тамо, ми рече ме ставиле во бубањ...пошто сум се жалела
@bebaa јас имав слично искуство. Во мојот случај поднесов приговор и не ја платив сметката. Ми го исклучија роамингот и следниот месец пак ми ни дојде голема сума. Пак поднесов приговор и пак не ја платив сметката. И 3тата сметка во знак на извинување не ја плативме. @anaja1 дечкото те излажал. Не ставаат во бубањ за ништо (едино ако не си им се заканил по живот, мада за тоа превземаат други мерки). Информацијава ми е од прва рака. За ова што ти го кажал може одма да летне од работа ако го слушне некој од горе.
@Baby-bubu @didisi Фала на одговорот.Абе убаво ако ми го прифанат приговорот ама јас дури во септември се вракам.Да бе бе речат што чекаше до сега.Или и нареден месец пак да ми стаса дека сум користела интернет во роаминг.
Има во пакувана од 100 - 120 мл, само незнам колку може да се најдат по аптеки. Во оптиките би требало да има.
Луѓе како да се заштитам од стоногалки? Дома имаме. Неќни во на маж ми патиката влегла една, арно не го каснала. Ноќеска видов една на ѕидот во спална, мм едвај ја уби. Ми е страв за детето
Може некоја да ми помогне од вас неможам да се снајдам, ја барам во Чаир болницата Мајка Тереза, да ми ја дадете на мапа насоката?